L’Edifici Històric i el Seminari Conciliar oberts a tothom Dimarts, 21 gener 2020

Data

Dimarts, 21 gener 2020

Dates especials d’obertura

Dimarts, 11 febrer 2020Dimarts, 31 març 2020Dimarts, 21 abril 2020Dimarts, 19 maig 2020Dimarts, 16 juny 2020Dimarts, 14 juliol 2020Horaris

Dies i horaris diversos. Algunes sessions poden estar completes. Consulteu disponibilitat al web.Edifici Històric i Seminari Conciliar de la Universitat de BarcelonaInformació

Gratuït amb inscripció prèvia

La Universitat de Barcelona ofereix visites guiades per donar a conèixer aquests edificis tan remarcables de l’arquitectura de la ciutat.

L’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona i el Seminari Conciliar, construïts durant la segona meitat del segle XIX, són dues peces clau de la imatge arquitectònica de Barcelona. Tots dos edificis dissenyats per l’arquitecte Elias Rogent, que va ser mestre de Gaudí, encara es consideren grans desconeguts tot i ser dues de les obres més importants de la seva trajectòria. Actualment, l’Edifici Històric és el que alberga la seu principal de la Universitat de Barcelona i s’hi poden trobar les facultats de Filologia i Matemàtiques. A més, sempre ha atret moltes mirades i s’ha utilitzat com a teló de fons per a gravacions i esdeveniments. Amb la finalitat de donar-vos-els a conèixer, la Universitat de Barcelona ofereix una sèrie de visites guiades a aquestes dues joies de l’Eixample.

La primera visita es farà aquest 21 de gener, i n’hi haurà una cada mes fins al dia 14 de juliol. Totes les visites s’inicien al vestíbul principal de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (gran via de les Corts Catalanes, 585) i es calcula que duraran 90 minuts aproximadament.

L’aforament es limita a 30 persones, per la qual cosa cal fer una inscripció prèvia per assistir-hi. Podeu enviar un correu electrònic a visitesguiades@ub.edu o trucar al 934 020 202. Trobareu totes les dates i horaris al web de la Universitat de Barcelona.