INTENZ DIAGONAL by TSNB, la nit més POP-U-ART de l’any! el 18 de juny a l’Avinguda Diagonal

Intenz Diagonal

INTENZ DIAGONAL by TSNB, la nit més POP-U-ART de l’any!

cartel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La “POP CULTURE” conquista Barcelona el 18 de juny a l’Avinguda Diagonal

La tercera edició d’INTENZ DIAGONAL by THE SHOPPING NIGHT BARCELONA (TSNB) torna a transformar l’Avinguda Diagonal en l’espectacle comercial, cultural i artístic més intenz del món, en aquesta ocasió inspirat en el Pop Art a través de diferents performances. La festa, que se celebrarà el pròxim 18 de juny a l’Avinguda Diagonal –concretament entre els carrers Joan Güell i Entença– és un autèntic festival de moda, gastronomia, cultura, oci, i sobretot, un espectacle artístic que aquest estiu, comptarà amb Pedro Marín com a padrí de l’esdeveniment, consolidant INTENZ DIAGONAL com un referent en la dinamització del comerç local a Barcelona.

 

 

Arriba la III edició de la shopping night estiuenca amb el pop art com a leitmotiv i una nit plena d’actuacions i activitats. Durant la nit del dijous 18 de juny (de 20h a 02h) a l’Avinguda Diagonal – entre Joan Güell i Entença- se celebrarà un autèntic festival de moda, gastronomia, cultura, oci, i sobretot, espectacles artístics que aquest estiu, comptarà amb Pedro Marín com a cantant i padrí de l’esdeveniment, consolidant INTENZ DIAGONAL com un referent en la dinamització del comerç local a Barcelona.

 

El nostre padrí d’Intenz Pedro Marín actuarà a l’escenari principal (Escenari Sutton), així com l’escriptora Lucía Etxebarría que relitzarà un DJ Set. A la zona Basquiat Area, hi haurà una demostració en directe de graffiti de tres artistes de renom: Addil D. Track, Mus i Reos

Us detallem per espais les actuacions musicals més especials de la nit:

 

  • Escenari Sutton – Av.Diagonal/L’Illa:

– Set DJ de Lucía Etxebarría

– Coreografia de dansa de Jorge Fernández Hidalgo

– Actuació Pedro Marín

 

  • Vip Pop – Plaça Pedralbes Centre:

– Set DJ Reyes Torio

– Coreografia de dansa de Jorge Fernández Hidalgo

– Actuació Visual Drums

– Actuació Frank Mercader

 

  • Basquiat Area – Av. Diagonal:

– Demostració de graffiti en directe dels artistes Addil D. Track, Mus i Reos

– Set de DJ Nono Rico

 

  • Benetton – Av. Diagonal/Gandesa:

– Set DJ