El Garmin Barcelona Triathlon es trasllada al 21 de juny

El Garmin Barcelona Triathlon es trasllada a la primavera

Garmin Barcelona Triathlon 2013

 

 

 

 

 

 

El Garmin Barcelona Triathlon torna a l’agenda esportiva dels millors triatletes professionals i amateurs, però ho fa amb una novetat: es trasllada del primer cap de setmana d’octubre al 21 de juny.

Els motius que han portat l’organització a fer aquest canvi són diversos, com disminuir el risc de condicions meteorològiques adverses; d’aquesta manera es facilitarà la participació de tot tipus de competidors i s’incrementarà la probabilitat de poder fer un triatló complet, sense haver d’anul·lar-ne cap sector. Així mateix, s’ha buscat una data que no coincideixi amb altres cites esportives.

Es pot formalitzar la inscripció al Garmin Barcelona Triathlon a través de la pàgina web de l’esdeveniment, http://www.garminbarcelonatriathlon.com/ en què es pot escollir entre la distància olímpica, l’esprint i el supersprint. A més, aquest any tots els triatletes federats que hagin complert 16 anys també podran participar en les distàncies d’esprint i supersprint. L’organització establirà igualment horaris de sortida exclusius per a dones en totes les distàncies.

Mario Mola, actual subcampió mundial de triatló i guanyador de la primera prova de les World Triathlon Series celebrada a Abu Dhabi, ha confirmat la seva presència a la línia de sortida de la Mar Bella, on tindrà com a rival principal el triatleta barceloní Cesc Godoy, guanyador de l’edició del 2009 i habitual al pòdium des d’aquella edició.