A partir del 13 de febrer, el Teatre Condal acollirà El fantasma de Canterville

 elfantasmadecantervilleteatrecondal2

A partir del 13 de febrer, el Teatre Condal acollirà El fantasma de Canterville , una obra de nova creació signada per Joan Yago basada en el conte original d’Oscar Wilde i dirigida perJosep Maria Mestres. La peça reunirà, per primera vegada, al gran còmic català Joan Pera i una de les noves promeses de l’escena, Elisabet CasanovasPep SaisDavid OlivaresBetsy Túrnez i Òscar Castellví també formen part d’aquest espectacle, que presenta una trobada entre el món immaterial d’un Lord del segle XVI (que representa la Vella Europa en decadència) i una adolescent del segle XX (que simbolitza el món materialista nord-americà dels anys 50 en auge).

SINOPSI
L’empresari nord-americà Hiram B. Otis es trasllada juntament amb la seva família a un antic Castell prop d’Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, propietari anterior de la mansió, adverteix els nous habitants que el fantasma de Sir Simon de Canterville vaga per la casa des que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore.
Però els nous inquilins, el senyor Otis, la seva esposa  Martha i la seva filla Virginia, no fan cas de l’advertència, sinó que es burlen constantment d’ell, tot i que el fantasma intenta pertorbar la pau de la família per activa i per passiva, per mantenir la seva reputació i el seu honor.

«El fantasma de Canterville és un conte sublim d’Òscar Wilde que Joan Yago ha convertit en una veritable obra d’Òscar Wilde. Com per art de màgia. O potser ha estat cosa de fantasmes…» 
Josep Maria Mestres