A partir del diumenge 6 de novembre a l’escenari del Teatre Borràs de Barcelona es podrà veure l’espectacle musical ÒPERA FOR KIDS

 

1b36bd00-b76c-46a1-b968-19b4da1f3a34
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A partir del diumenge 6 de novembre a l’escenari del Teatre Borràs de Barcelona es podrà veure l’espectacle musical ÒPERA FOR KIDS on els més petits s’endinsaran al món de l’òpera d’una forma entretinguda i divertida. Està dirigit per Edu Pericas i protagonitzat per Gemma Martínez, Anna Belén Gómez, Albert Gràcia i Ulises Ordúñez.
ÒPERA FOR KIDS, és un espectacle lúdic i alhora didàctic creat amb la intenció de donar a conèixer als nens de sis anys en endavant els conceptes crucials sobre el món de l’òpera.De la mà de l’esperit de l’Òpera entre riures, explicacions senzilles i inesperats efectes visuals, anirem desgrenant i comprenent els ingredients que conformen aquest art.  Tot això amanit, amb petites peces de les parts més emblemàtiques i il.lustratives entre el catàleg de les òperes mes famoses interpretades per quatre cantants joves i versàtils.

L’Òpera com la proposta artística que uneix música, teatre i dansa, però utilitzant com a instrument principal la força de la veu humana sense amplificar, un instrument amb capacitats increïbles capaç de transmetre totes les emocions humanes.
Es tractaran tots els elements principals de l’òpera des del punt de vista de la diversió, el desanfado, l’humor i la sorpresa. L’espectacle neix amb l’objectiu que els nens i nenes gaudeixin d’un apropament lúdic i entretingut al món de l’òpera segurament un art desconegut o molt llunyà per ells.

Perquè la intenció de la proposta no és conèixer l’argument d’una òpera cèlebre sinó que els nostres espectadors puguin atrapar l’esperit de l’òpera i passar-ho bé… tot un repte.

Horaris i Preus:
Diumenges a les 12h.
Funcions  escolars: Dijous a les 11h.
Preu a partir de 10 euros.
 
Durada: 60 minuts
Espectacle en català