Activitats de Nadal al Recinte Modernista Del 21 de desembre al 6 de gener.


Mapping ‘La llum de Sant Pau’

Mapping La llum de Sant Pau

El mapping La llum de Sant Pau és, un any més, el protagonista indiscutible de Nadal al Recinte Modernista. Una al·legoria del solstici d’hivern i un homenatge a l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Una simfonia de llum, color i música amb la que volem felicitar la ciutadania.

Dies de projecció:
Del 21 de desembre al 6 de gener.

Horaris:
de 18 h a 22 h. Pasis cada 30 minutos

Concert infantil: El viatge d’en Till

Els Barcelona Clarinet Players proposen descobrir la riquesa sonora del clarinet amb un divertit concert inspirat per un dels personatges populars més estimats a Alemania.

Dissabte, 21 de desembre. 17 h

Espectacle infantil: El Trencanous

Carla i el Quintet Quatre+1 us conviden a fer un viatge màgic al món que imaginà Piotr Ilitx Tchaikovski al seu ballet del Trencanous. Un contacontes acompanyat de música que ens transportarà a la màgica Nit de Nadal.

Diumenge, 22 de desembre. 12 h

Visites teatralitzades

El Recinte Modernista proposa fer un viatge al passat i visitar Sant Pau en família, amb el seu arquitecte, Lluís Domènech i Montaner, i una de les infermeres de l’Hospital. Qui millor que ells dos per explicar com es va construir el conjunt modernista i com funcionava quan era un hospital?

Horaris:

21, 22, 28 i 29 de desembre i 5 i 6 de gener, a les 10.30 h

Visita familiar

Nadal és una època ideal per fer sortides familiars i transmetre als infants l’amor pel patrimoni de la ciutat. El Recinte Modernista ofereix una activitat per fer en família i poder conèixer aquesta joia arquitectònica. A travès d’un recorregut ideat especialment per a l’ocasió, els més petits aniran descobrint la història de l’antic Hospital de Sant Pau, un lloc ple de llum, color i natura. A més, aprendran les cinc principals característiques del modernisme.

Activitat recomenada per a menors de 6 a 11 anys.