Un any més l’Ajuntament de Barcelona, amb un munt d’entitats de protecció dels animals, se situa a la plaça de Catalunya per dir a la ciutadania: “Per Nadal, millor adopta!”. Els dies 21 i 22 de desembre a la plaça de Catalunya.

Es vol promoure la tinença responsable i l’adopció dels animals del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB), així com donar visibilitat i promoure la tasca que fan diferents entitats protectores d’animals.

Per fer-ho, durant aquests dies, a la part nord de la plaça de Catalunya es durà a terme el projecte “Per Nadal, millor adopta”, amb una desfilada de gossos en adopció, xerrades, activitats per als infants, tallers d’educació en positiu, etcètera.

També hi haurà taules informatives per tal que les entitats protectores d’animals que hi participen puguin explicar el que fan i promoure els objectius de protecció dels animals.

HORARIS

DiesHoresPreus
Dissabte i diumengede 10:00h a 20:00hEntrada Gratuïta.

Altres

Organitzat per:Ajuntament de Barcelona. amb el suport i la col·laboració de la Fundació Affinity i la participació d’entitats protectores d’animals