AGENDA LA PEDRERA_ estiu 2020 (Noves visites, exposició i activitats)

El proper 15 de juliol reobrim La Pedrera!

Estàvem desitjant reobrir, i ho fem amb més novetats que mai i amb preus especials.

La visita es podrà gaudir amb tota tranquil·litat. Consulta aquí les mesures de seguretat que hem implementat

NOVES EXPERIÈNCIES:

La Pedrera Essencial

Visita l’obra mestra de la natura, inspiració de Gaudí

A partir del 15 de juliol

De dilluns a diumenge de 9h a 20.30h (última entrada 20h)

Preu: 24€ entrada general

Entrada reduïda: Consulta aquí

https://www.lapedrera.com/ca/visites/la-pedrera-essencial

Visita La Pedrera i entraràs al món d’Antoni Gaudí. Descobriràs en primera persona com la natura és l’origen i la inspiració de l’edifici.

La Casa Milà, coneguda com La Pedrera, és Patrimoni Mundial de la UNESCO i també la darrera obra civil de l’arquitecte. Un edifici únic, una obra mestra de la natura on es pot entendre amb profunditat l’imaginari de Gaudí.

La Pedrera és també l’únic centre d’interpretació de Gaudí a Barcelona, imprescindible per conèixer tota l’obra de l’arquitecte i la seva inspiració. En total visitaràs 4.500 m2 repartits en cinc plantes.

Amb aquesta visita podràs recórrer al teu aire, i amb una completa audioguia, els següents espais de l’edifici: l’icònic terrat dels guerrers i els seus espectaculars badalots i xemeneies; l’àtic de la balena, amb l’exposició Gaudí; el pis dels veïns que recrea la vida d’una família burgesa barcelonina del primer terç del segle xx; el pati de les flors i el pati de les papallones i el pis de la família Milà que acull la sala d’exposicions.

NOVETAT!

I ara, vine a partir de les 19h i et donarem una copa de cava perquè puguis gaudir del terrat dels guerrers mentre et relaxes veient les millors vistes de Barcelona. També oferim l’opció de fer aquesta visita al capvespre de manera guiada i amb grups reduïts.

I si vens al matí, pots afegir a la teva visita la nova activitat Trencadís Experience. Un taller per conèixer encara més a fons les innovadores tècniques de Gaudí, i que a més et permetrà endur-te un record de la visita!

Visita La Pedrera durant el dia i viuràs l’experiència d’entrar en uns espais màgics on la inspiració natural de Gaudí es nota a cada racó.

La Pedrera Oculta

Visita guiada a la Casa Milà, plena d’anècdotes

A partir del 15 de juliol

Cada dia a les 11h.

  • Dilluns, dimecres, divendres i diumenge (en castellà)
  • Dimarts, dijous i dissabte (en català)

Preu: 28€ entrada general

Entrada reduïda: Consulta aquí

https://www.lapedrera.com/ca/visites/la-pedrera-oculta

Vine a La Pedrera i gaudeix d’aquesta visita que et farà descobrir nous espais que habitualment estan tancats al públic.

Una ocasió única per conèixer l’antic aparcament del soterrani, la façana posterior o el passadís de la primera planta, des d’on es té una vista privilegiada del pati. Elements que l’arquitecte Antoni Gaudí va dissenyar per a aquest edifici únic.

La Pedrera Oculta és una visita guiada amb grups reduïts que està plena d’anècdotes. Permet visitar l’edifici de La Pedrera, Patrimoni Mundial de la UNESCO, des d’una altra òptica.

Vine a conèixer tots els detalls sobre la darrera obra civil de l’arquitecte Gaudí de la mà d’un dels nostres guies.

La Pedrera Essencial & Trencadís Experience

A partir del 15 de juliol

De dilluns a diumenge, entre les 9.30h i les 15h

(un cop els visitants hagin acabat la visita a l’edifici)

Preu: 32€

Entrada reduïda: Consulta aquí

https://www.lapedrera.com/ca/visites/la-pedrera-essencial-trencadis-experience

Una nova proposta: a l’habitual visita La Pedrera Essencial li sumem la nova activitat Trencadís Experience. Es tracta d’un taller per conèixer encara més a fons les innovadores tècniques de Gaudí, i que a més et permetrà endur-te un record de la visita!

L’activitat es desenvolupa com a complement a la visita La Pedrera Essencial i consisteix en elaborar una composició mitjançant la tècnica del trencadís després d’haver-se inspirat en la meravellosa obra de l’arquitecte modernista.

Una activitat ideal per a tots els públics que et farà sentir com si fossis el mateix Gaudí!

EXPOSICIÓ I ACTIVITATS:

Exposició temporal William Klein. Manifest

A partir del 15/07/2020 fins al 30/09/2020

De: 10:00 h – 20:00 h

Preu: 5€

Entrada reduïda: 3€ – Majors de 65 anys, estudiants i persones amb discapacitat (igual o superior al 33%)

Entrada gratuïta: Menors de 12 anys, membres d’associacions professionals (ACCA, AICA, AECA, AMC, ICOM, ICOMOS), persones amb discapacitat (igual o superior al 65%) i acompanyants acreditats.

https://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/exposicions-actuals/william-klein-manifest

William Klein (Nova York, 1928) és un dels referents de la fotografia contemporània. A finals dels anys cinquanta va revolucionar la història de la fotografia i va posar les bases d’una estètica moderna que segueix sent actual. Pioner de la fotografia de carrer, Klein va utilitzar la càmera sense sotmetre’s a cap norma, amb la qual cosa va contribuir a desmuntar les convencions, els usos i les maneres establertes fins aleshores en la fotografia.

L’exposició presenta més de dues-centes obres i documents que despleguen totes les facetes creatives d’aquest artista nord-americà —tant la fotogràfica, com la pictòrica, la gràfica i la cinematogràfica—, i vol reafirmar l’obra de William Klein com una de les més destacades del segle xx i alhora posar en relleu la seva visió clara i ferotge de la societat moderna.

GREC Festival 2020

XAVIER BOBÉS: Dimecres 22, dijous 23 i divendres 24 de juliol

NICO ROIG: Dimarts 28, dimecres 29 i dijous 30 de juliol

Hora: 19 h

Preu: 7€ (Entrades exhaurides)

https://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/cicle/grec-2020

La Fundació Catalunya La Pedrera es suma a la programació cultural d’estiu de Barcelona acollint el Grec Festival 2020. Enguany a La Pedrera tindrem dues propostes: «Corpus», un projecte de Xavier Bobés en què s’estableix un diàleg entre creació escultòrica i música i estudia les relacions entre el cos i l’objecte, i el concert amb so binaural de Nico Roig, proposta recuperada de la programació cancel·lada del PedreraArtlab.

D’aquesta manera, es dona continuïtat a una col·laboració iniciada en anys anteriors.

«Corpus» de Xavier Bobés (del 22 al 24 de juliol)

Una peça escultòrica, un manipulador d’objectes i una intèrpret musical estableixen un diàleg íntim que estudia les relacions entre el cos i l’objecte a còpia de grans dosis de poesia i música clàssica.

«Yo siempre sueño que sí», de Nico Roig (del 28 al 30 de juliol)

L’indie i els sons alternatius del cantautor Nico Roig sonen, acompanyats de Tarta Relena, Marina Herlop i Cote Fournier, en un concert íntim amb so binaural, on el públic escoltarà les composicions en tres dimensions.

Podeu trobar tota la informació actualitzada d’aquestes visites i activitats a www.lapedrera.com