COMENÇA EL NOU CICLE DE CONCERTS LICEU VERMUT A LA CASA SEAT

COMENÇA EL NOU CICLE DE CONCERTS LICEU VERMUT A LA CASA SEAT  

Reconeguts músics del panorama nacional i internacional presenten els seus treballs i reinterpreten cèlebres peces operístiques

divendres 26 de juny a les 19:30 h, Andrea Motis i Ignasi Terraza inauguren la sèrie d’actuacions que també inclourà a Francesco Tristano i Marco Mezquida

Les entrades gratuïtes per a aquesta primera sessió es podran reservar a partir del dia 25 a les 11 h a https://casa.seat

Barcelona, 23/06/2020.

El Gran Teatre del Liceu i CASA SEAT uneixen tradició i avantguarda amb un nou cicle de concerts gratuïts dins el nou projecte Liceu Vermut. Aquest estiu, reconeguts intèrprets de l’escena nacional i internacional reinterpretaran algunes de les peces operístiques més famosas des dels seus respectius estils musicals. Amb aquesta iniciativa, ambdues institucions s’uneixen per apropar el gènere líric a nous públics i ampliar la tasca que desenvolupa el programa Under 35 del Liceu, patrocinat per SEAT.

La primera d’aquestes trobades musicals tindrà lloc aquest divendres 26 de juny a les 19:30 h i estarà protagonitzat per Andrea Motis i Ignasi Terraza, dos referents del jazz català reconeguts arreu del món. Gràcies a la seva complicitat sobre l’escenari i a l’íntim ambient de l’auditori de CASA SEAT, aquesta actuació promet convertir-se en la celebració idònia de l’arribada de l’estiu. Les entrades gratuïtes per veure en directe aquesta actuació són molt limitades i estaran disponibles per a la reserva a la web de CASA SEAT (https://casa.seat) a partir del 25 de juny a les 11 h.

El 11 de juliol, l’escenari serà per al pianista Francesco Tristano, conegut per la seva originalitat a l’hora de combinar la notació contemporània amb l’electrònica experimental. Un jove artista inspirat tant per Johann Sebastian Bach com pel techno de Carl Craig, encarna a la perfecció l’esperit d’aquest cicle de concerts. Finalment, el 4 de setembre, els visitants de CASA SEAT podran acomiadar l’estació estival juntament amb el jazz de Marco Mezquida, que ha demostrat la seva versatilitat en col·laboracions amb artistes tan diversos com la cantant Sílvia Pérez Cruz, el guitarrista flamenc Chicuelo o la ballarina Sol Picó.

Liceu Vermut

Amb l’arribada del bon temps, el Gran Teatre del Liceu estrena el nou projecte Liceu Vermut, on s’oferiran sessions de música en viu en les que destacats intèrprets del país oferiran els seus treballs i reservaran la part final del seu recital per a una sèrie d’improvisacions al voltant de l’òpera. La temporada 2020/21, el nou projecte es traslladarà a la terrassa del Liceu, i mentre es gaudeix d’un vermut sonaran les àries i els temes més populars de la lírica universal passades per la mirada estètica d’aquests grans músics, com Chicuelo, Raül Fernández ‘Refree’ i Hidrogenesse.

CASA SEAT

CASA SEAT neix amb la voluntat d’integrar-se en l’agenda cultural de la ciutat promovent la trobada entre persones de diferents àmbits, la circulació d’idees i l’accés a propostes de qualitat. L’agenda actualitzada d’activitats amb les quals CASA SEAT vol dinamitzar i integrar-se en l’ecosistema cultural, artístic i empresarial de la ciutat està disponible a https://casa.seat.