Al cap d’un any…torna Changing Room! 19 de desembre

changingroom_3-730x500
Al cap d’un any…torna Changing Room!

Dissabte 19 Desembre, 11:00
11:00 – 21:00 h.

Chic&Basic Born
Carrer de la Princesa, 50
08003 Barcelona

L’esdeveniment de moda independent referent a nivell internacional torna al Chic and Basic Born: un esdeveniment únic, ple de moda, més de 25 habitacions, els millors DJ del moment, més de 40 dissenyadors reunits sota un mateix sostre.

Les habitacions de l’hotel es converteixen en aparadors per aquests dissenyadors, els quals, presenten les seves últimes creacions al públic!

I és que no hi ha res igual a Barcelona! En aquesta edició hi trobaràs grans apostes de la moda com el col·lectiu “Uno y Tres Cuartos” amb diferents propostes de “wereable design”; els dissenys atemporals i sostenibles d’Agnes Anna; la nova línea de joieria de Laura Lago o la nova línia de bosses BET Barcelona, la qual es basa en l’experimentació.

Altres incondicionals de l’esdeveniment que tornaran en aquesta edició són Domingo Ayala, Georgina Vendrell, Pinc, Eva vs Maria , Llamazares y de Delgado i molts d’altres.

Ah! I per primera vegada, l’IED Barcelona col·labora de manera oficial amb Changing Room, exposant les creacions dels seus alumnes!

Acosta’t al Chic & Basic Born el diumenge 19 i gaudeix com mai de la moda, de les tendències en un ambient únic!