Al Setembre el coreògraf Medhi Farajpour oferirà a Hiroshima EMPTY BODY, una pràctica coreogràfica contemporània on la dansa, el teatre, i la reserca s’uneixen. Atelier intensiu basat en la poesia persa, la meditació i el sufisme. Encara ets a temps de inscriure’t!

Al Setembre el coreògraf Medhi Farajpour oferirà a Hiroshima EMPTY BODY,  una pràctica coreogràfica contemporània on la dansa, el teatre, i la reserca s’uneixen. Atelier intensiu basat en la poesia persa, la meditació i el sufisme. Encara ets a temps de inscriure’t!

En Septiembre el coreógrafo Medhi Farajpour  ofrecerá en Hiroshima EMPTY BODY, una práctica coreográfica contemporánea dóndee la danza, el teatro y la investigación se unen. Atelier intensivo basado en la poesia persa, la meditación y el sufismo. Aún astás a tiempo de inscribirte!

 
 
 

WORKSHOP

EMPTY BODY

by Medhi Farajpour

Del 13 al 17-09, de 16:00h a 19:00h.

18-09 presentación abierta a público, 21:00h.

Idioma del Atelier: ENG.

 
 
 
 9693ac3a35906042fc35b29cdf8bb974b05257e1
 

A través de Empty Body el participant aprendrà lliçons bàsiques sobre la creació de coreografies inspirades en la poesia, la naturalesa, la imaginació, així com la vida quotidiana. S’iniciarà un camí per buscar un nou estil de ball. El mètode dóna una oportunitat a diferents formes de dansa, expressions corporals, ioga cíclic, cos / ment estils de recerca i per descomptat la Poesia.

A través de Empty Body el participante aprenderá lecciones básicas sobre la creación de coreografías inspiradas en la poesía, la naturaleza, la imaginación, así como la vida cotidiana. Se iniciará un camino para buscar un nuevo estilo de baile. El método da una oportunidad a diferentes formas de danza, expresiones corporales, yoga cíclico, cuerpo / mente estilos de investigación y por supuesto la Poesía.

 
 
 
 

 

Mehdi Farajpour és un coreògraf iraní i director artístic de ORIANTHEATRE Company, amb seu a París. Graduat en el departament de Teatre de Belles Arts de la Universitat Soureh, Teheran. Va començar com artista de teatre i baillarí, però ara és considerat un artista de performance conceptual. Divideix el seu temps entre la creació de treball escènic i pedagog de dansa i performance mitjançant el llenguatge anomenat DANSA MEDITATIVA.

 

Mehdi Farajpour es un coreógrafo iraní y director artístico de ORIANTHEATRE Company, con sede en París. Graduado en el departamento de Teatro de Bellas Artes de la Universidad Soureh, Teherán. Comenzó como un artista de teatro y bailarin, pero ahora es considerado un artista de performance conceptual. Divide su tiempo entre la creación de trabajo escénico y pedagogo de danza y performance mediante el lenguaje llamado DANZA MEDITATIVA.

+INFO E INSCRIPCIONES