BENJAMIN CLEMENTINE, PER FI A BARCELONA, El britànic debutarà al Palau de la Música Catalana el 22 novembre

BENJAMIN CLEMENTINE, PER FI A BARCELONA

El britànic debutarà al Palau de la Música Catalana el 22 noviembre

Capturadepantalla2016-07-26alas13_34_44_133518

 

No són pocs els francesos que han perdut el metro i han arribat tard a la feina perquè s’han quedat atrapats en la veu fascinant d’aquest anglès nascut en un dels barris més humils i conflictius de Londres. Ell va créixer llegint poemes de William Blake i de T. S. Eliot, però el que li va canviar la vida va ser el teclat que li va comprar el seu germà gran i el descobriment d’una sèrie de músics que van d’Erik Satie a Antony & The Johnsons. «Increïble», «Un nou talent musical extraordinari», «Una obra mestra» … Paraules com aquestes s’han utilitzat els crítics musicals dels principals diaris i revistes per descriure el seu primer EP, Cornerstone, o el seu primer llarg, At Least for Now, guanyador del prestigiós Mercury Prize al millor àlbum de 2015. Es tracta d’un èxit sorprenent per a un debut discogràfic, i més si tenim en compte que és el resultat de l’autoeducació musical d’un artista britànic que ha viscut al carrer durant llargues temporades.

La veu commovedora de Benjamin Clementine explica històries d’amor i pèrdua, d’esperança i desesperació, en unes cançons plenes de lirisme que interpreta al piano, sovint descalç. Són les seves vivències personals però, alhora, són també les de tants espectadors que s’identifiquen i es commouen amb el talent extraordinari d’un dels músics més singulars dels últims temps.

Després de l’obligada cancel·lació al Grec Festival de Barcelona amb l’aforament complet per motius de força major, l’artista debutarà per fi a Barcelona el dimarts, 22 de novembre, a més en l’incomparable Palau de la Música Catalana: promet ser una vetllada d’emocions a flor de pell.

Entrades demà a la venda a theproject i a ticketmaster

__________________________________

 

 

BENJAMIN CLEMENTINE, POR FIN EN BARCELONA

El británico debutará en el Palau de la Música Catalana el 22 novembre

No son pocos los franceses que han perdido el metro y han llegado tarde al trabajo porque se han quedado atrapados en la voz fascinante de este inglés nacido en uno de los barrios más humildes y conflictivos de Londres. Él creció leyendo poemas de William Blake y de T. S. Eliot, pero lo que le cambió la vida fue el teclado que le compró su hermano mayor y el descubrimiento de una serie de músicos que van de Erik Satie a Antony & The Johnsons. «Increíble», «Un nuevo talento musical extraordinario», «Una obra maestra»… Palabras como estas han utilizado los críticos musicales de los principales periódicos y revistas para describir su primer EP, Cornerstone, o su primer largo, At Least for Now, ganador del prestigioso Mercury Prize al mejor álbum de 2015. Se trata de un éxito sorprendente para un debut discográfico, y más si tenemos en cuenta que es el resultado de la autoeducación musical de un artista británico que ha vivido en la calle durante largas temporadas.

La voz conmovedora de Benjamin Clementine cuenta historias de amor y pérdida, de esperanza y desesperación, en unas canciones llenas de lirismo que interpreta al piano, a menudo descalzo. Son sus vivencias personales pero, a la vez, son también las de tantos espectadores que se identifican y se conmueven con el talento extraordinario de uno de los músicos más singulares de los últimos tiempos.

Tras la obligada cancelación en el Grec Festival de Barcelona con el aforo completo por motivos de fuerza mayor, el artista debutará por fin en Barcelona el martes, 22 de noviembre, además en el incomparable Palau de la Música Catalana: promete ser una velada de emociones a flor de piel.

Entradas mañana jueves a la venta en theproject y en ticketmaster