Alfred García s’alia de nou amb el festival solidari Share Festival per presentar el concert de la seva gira 1016 a Barcelona 11 d’abril a la Sala Barts.

Alfred García s’alia de nou amb el festival solidari Share Festival per presentar el concert de la seva gira 1016 a Barcelona
El concert tindrà lloc el dijous 11 d’abril a la Sala Barts de Barcelona. Les entrades es posen a la venda demà dimecres 16 de gener a les 16 h a través de la web del festival (www.sharefestival.org).
Alfred García torna a apostar pel Share Festival per organitzar el concert de Barcelona de la seva gira de presentació 1016. Serà el dijous 11 d’abril a la Sala Barts. El cantant està fent història en convertir-se en el primer artista espanyol a col·locar més cançons a la llista del top 200 de Spotify Espanya el primer dia de la sortida del seu disc i és el millor debut masculí a Espanya, després dels 1.32 milions de Divide d’Ed Sheeran. L’artista català iguala les 16 cançons que en el seu primer dia va col·locar precisament, Divided’Ed Sheeran al març de 2017, per tenir la tercera millor marca de tots els temps en nombre de cançons el primer dia de Spotify España. Només Justin Bieber amb Purpose i One Direction amb Made in the AM van col·locar més cançons (17), al novembre de 2015. Supera ja el rècord espanyol que tenia Pablo Alborán quan va col·locar 15 cançons del seu primer disc Prometo al novembre de 2017. Gairebé res. Alfred García és una persona molt vinculada a projectes socials i causes solidàries. Així ho ha demostrat donant la seva veu a causes feministes i socials, així com a l’acolliment i salvament de refugiats a través del seu suport a ONGs com Proactiva Open Arms. Share Festival és un nou festival solidari que es va celebrar el juliol passat a Barcelona reunint artistes de primer nivell com Rita Ora, Álvaro Soler, Morat o el mateix Alfred García, que va triar el festival per a celebrar el primer concert de la seva gira «1016 is coming tour». Ara, torna a aliar-se amb el festival per a celebrar aquest concert a Barcelona, dins d’una extensa gira que el portarà per tots els racons d’Espanya. Las entrades es posen demà a la venda a través del web del festival (www.sharefestival.org/alfred-garcia-1016/) però el públic també té la possibilitat de guanyar algunes entrades realitzant accions solidàries a la App del Share Festival gràcies a ONGs com ACNUR, Médicos sin Fronteras, Greenpeace, Amnistía Internacional, Cruz Roja, Proactiva Open Arms, Acción contra el Hambre, Jane Goodall Institute, Change.org, Share The Meal Common Goal & Teaming. El festival anunciarà aviat les dates i primers noms de la seva edició 2019, que ve carregada de moltes sorpreses.
1eb6065d-675a-4bc8-96b7-1b075de24a9c

SHARE FESTIVAL presenta ALFRED GARCÍA 1016. Dijous 11 d’abril, 21h. Sala Barts. Barcelona. VENDA D’ENTRADES AQUÍ: http://www.sharefestival.org/alfred-garcia-1016/