Andrea Gasperin LA BMB, MORRICONE & JOHN WILLIAMS 5 de maig L’AuditoriAndrea Gasperin

LA BMB, MORRICONE & JOHN WILLIAMS 
El director italià Andrea Gasperin dirigirà aquest diumenge 5 de maig la Banda Municipal de Barcelona (BMB) en un programa que farà passar una bona estona als aficionats a la gran pantalla. I és que el repertori que presentarà estarà format per obres de dues autèntiques llegendes de la música per a cinema: l’estatunidenc John Williams i l’italià Ennio Morricone

Obrirà el programa Olympic Fanfare and Theme, de Williams que, curiosament, no va ser escrita per formar part d’una pel·lícula sinó, per a les Olimpíades de l’any 1984 celebrades a Los Angeles. Del mateix autor es podran escoltar també Hymn to the Fallen, de l’impactant film Salvem el soldat Ryan, i dues seleccions de dues sagues que romanen en la nostra memòria visual i sonora: Star Wars i Indiana Jones. 

També es podrà gaudir d’una àmplia selecció dels èxits de Morricone concentrats en dos arranjaments: Celebrating Ennio Morricone i C’era una volta Sergio Leone. Aquest últim repassa la col·laboració entre el compositor i el director italià, que va donar com a resultat obres tan icòniques com el western El bo, el lleig i el dolent.  

INFO