Aquest cap de setmana i fins al 5 de maig el Poble Espanyol celebra la 13a edició de la San Miguel BiergartenLa tretzena edició de la San Miguel Biergarten torna al Poble Espanyol del 26 d’abril al 5 de maig
Un any més a la Plaça Major del recinte s’oferiran 23 varietats de cerveses, tallers, tastos, concursos, concerts i sessions DJ

L’entrada és gratuïta per a residents a Catalunya i es pot adquirir una àmplia oferta de menús a un preu especial anticipat online

Barcelona, abril de 2024 – Aquesta primavera, el recinte de Montjuïc serà de nou el punt de trobada dels amants de la cervesa, el bon menjar i el bon ambient. Durant la nova edició de la San Miguel Biergarten, que se celebrarà els dies 26, 27, 28 i 30 d’abril i 1, 3, 4 i 5 de maig, el públic assistent podrà gaudir també de tallers, degustacions, música en directe, sessions DJ, concursos amb premis suculents i una oferta gastronòmica de qualitat.

Els assistents podran triar entre 23 varietats de cerveses diferents, incloent opcions sense gluten i sense alcohol. Hi haurà cerveses de barril com ara San Miguel Magna, Selecta de San Miguel, San Miguel 0,0, Stella Artois, All Day Ipa, o Franziskaner, així com cerveses d’ampolla: Alhambra Reserva 1925, San Miguel Radler, Nómada Petricor, Yakima Valley o Founders Porter, entre moltes d’altres. També es trobaran especialitats gastronòmiques alemanyes per a tots els públics i gustos: frankfurts, bratwurst, pikantwurst, cervela, garró, amanida kartoffel, currywurst, bretzels, així com opcions veganes i propostes pels més petits. 

L’accés a la Biergarten és gratuït per als residents a Catalunya, amb aforament limitat que es completarà per ordre d’arribada. La compra prèvia d’algun dels menús garanteix l’accés a la festa i ja està disponible online a www.poble-espanyol.com o de www.biergartenbcn.com. L’accés a l’esdeveniment inclou la visita a tot el Poble Espanyol.

Aprofundir en els secrets de la cultura cervesera

La San Miguel Biergarten continua apostant per difondre la cultura que envolta la cervesa. Un sommelier especialitzat de cerveses San Miguel impartirà diversos tallers per aprendre a tirar cervesa i per descobrir els matisos de sabor entre diferents varietats de cervesa. També es proposaran maridatges, sortejos i concursos. L’aforament de les activitats i els concursos és limitat, i es completarà per ordre d’arribada.

El Poble, un recinte on la història es troba amb la cultura i l’oci

El Poble Espanyol és un dels equipaments més emblemàtics de la muntanya de Montjuïc i de la ciutat. Amb més de 40.000 m2 i més de 90 anys d’història, el recinte inclou més de 100 edificis que representen l’arquitectura tradicional de tot un país i destaca també pel seu contingut en artesania, art contemporani i tradicions. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA:
SAN MIGUEL BIERGARTEN – FESTA DE LA CERVESA (13a edició)
POBLE ESPANYOL (Hivernacle de la Plaça Major)
Del 26 d’abril al 5 de maig de 2024
Dies i horaris: 
Divendres 26, dimarts 30 d’abril i divendres 3 de maig de 18h a 1:30h
Dissabte 27 d’abril i dissabte 4 de maig de 12:30h a 1:30h
Diumenge 28 d’abril, dimecres 1 de maig i diumenge 5 de maig de de 12:30h a 22h

Preus:
L’entrada a la Biergarten és gratuïta per als residents a Catalunya, però amb aforament limitat que es completarà per ordre d’arribada. S’ha de descarregar online. Pels no residents a Catalunya l’accés a aquesta activitat està inclòs amb l’entrada general al Poble Espanyol. 


Més informació i venda de menús a www.poble-espanyol.com i a www.biergartenbcn.com