APOLO DÓNA TRET DE SORTIDA AL 75è ANIVERSARI DE LA SALA AMB «ESCENA BARCELONA»: 12H DE CONCERTS I DJS NON-STOP (3 de març)

APOLO DÓNA TRET DE SORTIDA AL 75è ANIVERSARI DE LA SALA AMB «ESCENA BARCELONA»:  12H DE CONCERTS I DJS  NON-STOP

 

c2963d7e-7f1e-466c-8128-022356aa2bcc

 

 

 

 

 

 

 

Escena Barcelona es convertirà en l’escenari de bandes, productors i dj’s locals el pròxim 3 de març 

Apolo compleix 75 anys i ho celebra amb un any de concerts i programació especial amb la finalitat de rememorar la història de la sala i mostrar el seu recorregut musical baix el lema «Tot canvia. Res canvia». L’objectiu d’aquesta campanya és exposar l’evolució constant de la sala durant tots aquest anys, un creixement que ha esta sempre dirigit per uns objectius i una personalitat molt clara connectada a la ciutat i al barri del Paral·lel.

És per això que Escena Barcelona serà la festa encarregada d’inaugurar el pròxim dissabte 3 de març el 75è Aniversari d’Apolo: un dia dedicat a l’entramat musical local, de 12h a 00,00h. Grups, productors i djs dels principals segells de la ciutat tocarán a la sala gran i La (2) d’Apolo durant tot el dia. L’entrada per aquest esdeveniment serà gratuïta

PRIMER ANUNCI DEL CARTELL ESCENA BARCELONA

Escena Barcelona anuncia els primers noms del seu cartell. Per aquesta ocasió Apolo comptarà amb el pop de Me and the bees (La Castanya), el folk de Ran Ran Ran(BankRobber) i amb garage de Pentina’t Lula (Repetidor Disc) i La Ruinas (El Genio Equivocado). Al bàndol del punk trobem els auto-gestionats Minima i Heather (Famèlic) amb el seu post-punk de tons brillants. Completen el cartell els joves Bruises que presentaran els seus temes de dream-pop i Weia (Hidden Tracks) amb el seu pop evocador. 

Daniel Ruiz aka Weinf (Custom Made) serà l’encarregat de posar el toc psychedelic a Escena Barcelona i Runa (Bcore), powertrío amb components del grup surf-rock Tiki Phantoms, presentaran el seu nou disc “Rito Estacional”.

En les vessants més pop trobem a Museless, nova musa del pop electrònic català iDesert, experts en crear temes amb aires tant paisatgístics com ballables.

Els ritmes urbans estaran en mans de MC Buseta Khadijha Zhar i l’electrònica de VeskiVernon Sullivan (Modern Obscure Music), Alicia Carrera (Hivern Discs) i SDH (Dead Moon Records).

Input caption text here. Use the block’s Settings tab to change the caption position and set other styles.
ESP
APOLO DA EL PISTOLETAZO DE SALIDA DEL 75 ANIVERSARIO DE LA SALA CON «ESCENA BARCELONA»: 12H DE CONCIERTOS
Y DJS NON-STOP

Escena Barcelona se convertirá en el escenario de bandas, productores y dj’s locales el próximo 3 de marzo

Apolo cumple 75 años y lo celebra con un año de conciertos y programación especial con la finalidad de rememorar la historia de la sala y mostrar así su recorrido musical bajo el lema “Todo cambia. Nada cambia”. El objetivo de esta campaña es explicar la evolución constante  de la sala durante todos estos años, un crecimiento que ha estado siempre dirigido por unos objetivos y una personalidad muy clara conectada a la ciudad y al barrio del Paral·lel.

Es por eso que Escena Barcelona será la fiesta encargada de inaugurar el próximo sábado 3 de marzo el 75 Aniversario de Sala Apolo: un día dedicado al entramado musical local, de 12h a 00:00h. Grupos, productores y djs de los principales sellos de la ciudad tocarán en la sala grande y en La (2) de Apolo durante todo el día. La entrada para este evento será gratuita.

PRIMER AVANCE DEL CARTEL DE ESCENA BARCELONA

Escena Barcelona anuncia los primeros nombres de su cartel. Para está ocasión Apolo contará con el pop de Me & the Bees (La Castanya), el folk de Ran Ran Ran(BankRobber), y el garaje de Pentina’t Lula (Repetidor Disc) y Las Ruinas (El Genio Equivocado). En el bando del punk encontramos a los auto-gestionados Minima yHeather (Famèlic) con su post-punk de tonos brllantes. Completan el cartel los jóvenesBruises que pesentarán sus temas de dream-pop y Weia (Hidden Tracks) con su pop evocador.

Daniel Ruiz a.k.a Weinf (Custom Madre) será el encargado de añadir el toque psicodélico al rock de Escena Barcelona y Runa (Bcore), powetrío con componentes del grupo surf-rock Tiki Phantoms, presentarán su nuevo disco “Rito Estacional”.

En las vertientes más pop encontramos a Museless, nueva musa del pop electrónico catalán y Desert, expertos en crear temas con aires tanto paisajísticos como bailables.

Los ritmos urbanos estarán en manos de MC Buseta y Khadijha Zhar y la electrónica deVeski Vernon Sullivan (Modern Obscure Music), Alicia Carrera (Hivern Discs) y SDH(Dead Moon Records).

https://twitter.com/Sala_Apolo
https://www.facebook.com/SalaApolo/
http://apolo75.com/