Aquest diumenge torna el Martini Vermut Jazz a l’exterior de L’Auditori amb concerts gratuïts els diumenges de maig i juny

Aquest diumenge torna el Martini Vermut Jazz a l’exterior de L’Auditori amb concerts gratuïts els diumenges de maig i juny

Vicens_Martn_n_Dream_B_B__1

 

 

 

 

 

Els concerts + vermut comencen diumenge 3 de maig amb els Mataró Rumba All Stars i s’allargaran fins el 21 de juny amb l’actuació de Vicens Martín Dream Big Band Suite Barcelona

L’exterior de L’Auditori es tornarà a omplir de bona música els diumenges al migdia amb la programació del Martini Vermut Jazz. Una proposta que cada any celebra l’arribada del bon temps amb un cicle de concerts a l’aire lliure els mesos de maig i juny. Després de l’èxit de l’any passat, aquest any el Martini Vermut Jazz amplia la seva programació a 8 propostes que començaran el proper 3 de maig amb els Mataró Rumba All Stars. Tots els concerts són gratuïts i es faran en un escenari instal·lat a l’exterior de L’Auditori envoltat de taules on la gent podrà gaudir de la música de jazz mentre fa el vermut. El Martini Vermut Jazz està organitzat conjuntament amb l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya.

Durant el més de maig podrem gaudir de cinc propostes ben diferents. La primera serà la dels Mataró Rumba All Stars amb Rafalito Salazar, veu i guitarra, Jonahtan Maya «Petete», baix i veu, Santiago Hernández «Yumitus», teclat i veu, Juan Salazar, percussió, Joan López, percussió i Ivó Oller, trompeta, que obriran el cicle el diumenge 3 de maig. El següent diumenge, dia 10, serà el torn de Diana Palau i Joel Moreno Quartet. Els seguiran Walk Talk amb Enric Peinado, guitarra, Gilles Estoppey, piano, Giampaolo, Laurentaci, contrabaix i Ramon Prats, bateria. El diumenge 24 gaudirem de la proposta musical d’Elisabet Raspall, piano i composició i Daniel Pérez, guitarra i tancarem el mes de maig amb Countdown, un quartet format per David Garcia, guitarra, Arecio González, teclats, Jordi Blanes, baix i Andreu Moreno, bateria.
El més de juny l’obrirà Hunters Project format per Luca Tondena, saxo tenor, Alvar Monfort, trompeta, Alejandro Granados, contrabaix i Ramiro Rosa, bateria. El concert se celebrarà el diumenge 7 de juny. Diumenge 14 serà el torn dels Colors Latin.

En aquest Vermut jazz posaran la música Dani Rambla, piano, Guim G. Balasch,saxo alt, Sergio Párraga, congues, Jordi Fiol, baix elèctric i Àlex Ventura, bateria. El concert de cloenda del Martini Vermut Jazz coincidirà amb la celebració del dia de la música i anirà a càrrec de Vicens Martín, Gabriel Amargant, Guim García Balasch, Santi de la Rubia, Vicent Macián, Marcel·lí Bayer, David Pastor, Jaume Peña, Leo Torres, Ivó Ollé, Josep Tutusaus, Albert Costa, Tom Johnson, David Parras, Alejandro Di Costanzo, Miquel Àngel Cordero i Ramón Ángel Rey que tots plegats formen la Vicens Martín Dream Big Band Suite Barcelona.

Tots els concerts del Martini Vermut Jazz

En aquest Vermut jazz podrem gaudir de Rafalito Salazar, veu i guitarra, Jonahtan Maya «Petete», baix i veu, Santiago Hernández «Yumitus», teclat i veu, Juan Salazar, percussió, Joan López, percussió i Ivó Oller, trompeta.
En aquest Vermut jazz podrem gaudir de Diana Palau, veu, Joel Moreno, guitarra, Paco Weht, contrabaix i Guillem Arnedo, bateria.

En aquest Vermut jazz gaudirem d’Enric Peinado, guitarra, Gilles Estoppey, piano, Giampaolo, Laurentaci, contrabaix i Ramon Prats, bateria.

En aquest Vermut jazz gaudirem de la proposta musical d’Elisabet Raspall, piano i composició i Daniel Pérez, guitarra
Aquest Vermut jazz anirà a càrrec de David Garcia, guitarra, Arecio González, teclats, Jordi Blanes, baix i Andreu Moreno, bateria.

En aquest Vermut jazz gaudirem de la proposta musical de Luca Tondena, saxo tenor, Alvar Monfort, trompeta, Alejandro Granados, contrabaix i Ramiro Rosa, bateria

En aquest Vermut jazz posaran la música Dani Rambla, piano, Guim G. Balasch,saxo alt, Sergio Párraga, congues, Jordi Fiol, baix elèctric i Àlex Ventura, bateria

L’últim Vermut jazz de la temporada anirà a càrrec de Vicens Martín, Gabriel Amargant, Guim García Balasch, Santi de la Rubia, Vicent Macián, Marcel·lí Bayer, David Pastor, Jaume Peña, Leo Torres, Ivó Ollé, Josep Tutusaus, Albert Costa, Tom Johnson, David Parras, Alejandro Di Costanzo, Miquel Àngel Cordero i Ramón Ángel Rey.