Aquest setembre vine a gaudir de La Daurada Beach Club i aprofita l’estiu fins al final! 16, 23, 24, i 30 de setembre

  

Aquest setembre vine a gaudir de La Daurada Beach Club i aprofita l’estiu fins al final!
 
14079870_1053608348022387_3849009061092065103_n
 
 
 
 
 
 
 
Diversos concerts i espectacles t’hi esperen en aquest tram final d’estiu: Deaf Leopard (Tribut Def Leppard) el 16 de setembre a les 23:00h, Santi Millán y Javi Sancho el 23 de setembre a les 22:00h, El Gran Wyoming y Los Insolventes el 24 de setembre a les 23:00h i per finalitzar la temporada d’estiu 2016 el concert dels mítics HOMBRES G el dia 30 de setembre a les 23:00h.
 
Cites divertidíssimes perquè la tornada a la rutina no ens consti gens ni mica!!
 

Divendres 16 de setembre

Deaf Leopard, l’única banda tribut de Def Leppard en tot Europa arriba a La Daurada Beach Club per fer-nos gaudir dels grans èxits del mític grup britànic!

El divendres 16 de setembre en la pista central de La Daurada, gaudirem de músics amb gran experiència que ofereixen un so, imatge i espectacle totalment professional.

Un show en el qual no pararàs de cantar els hits de la mítica banda com són: “Some pour sugar on me“, “Photograph“, “Gods of war“, “Love bites”, entre d’altres.

El grup que està format per 5 components amb experiència tant nacional com internacional i que són garantia de diversió assegurada, espectacle i professionalitat sobre l’escenari.

Una cita única que no et pots perdre!

23 de setembre

Santi Millán i Javi Sancho arriben a La Daurada Beach Club amb el seu espectacle renovat “Estamos mejor que nunca” per fernos passar una nit inoblidable!

 Després de 3 anys passejant-se per tots els teatres d’Espanya amb l’espectacle “Santi Millán Live”, aquesta còmica parella torna amb dosis renovades d’ironia, bon humor i capacitat d’autocrítica, el divendres 23 de setembre.

 Santi Millán, encara tenir ja una edat, gallardeja de la seva salut de ferro i assegura estar en la millor etapa de la seva vida. Parodiant-se a si mateix i a les seves obsessions ens explicarà com viu l’esport, les dones, i la vida en general…res se li escapa al seu radar, a un Millán que es troba en la plenitud de la vida. 

 Javi Sancho s’uneix al show quasi d’amagat, una festa a la que no ha estat convidat. La gestió del fracàs no té secrets per aquest jove, com per milions de persones que també l’han experimentat. Llàstima que encara no s’hagi donat compte, Millán si ho ha fet i sap que Javi Sancho està aquí per petar-la molt!

 Et garantim que si no et sents millor que mai, el divendres 23 de setembre a les 22:00h t’ho passaràs millor que mai. 

 

Dissabte 24 de setembre

Un espectacle d’humor i música arriba a La Daurada Beach Club de la mà de El Gran Wyoming i Los Insolventes on ens faran ballar al ritme de grans clàssics del rock amb el millor mestres de cerimònia!
El dissabte 24 de setembre a les 23:00h el presentador més divertit i carismàtic de la televisió, El Gran Wyoming, acompanyat de la seva banda, Los Insolventes, ens mostrarà la seva faceta menys coneguda per tots com a músic, però igual o més divertida!
Rescaten els èxits del rock and roll de tots els temps dels grups més famosos del panorama musical com són The Beatles, Radio Futura, Cornershop o Los Ramones entre d’altres, a més de fer-nos ballar amb les seves divertides pròpies cançons. 
El grup format per José Miguel Monzón (El Gran Wyoming), Miguel Ángel Ariza, José Alberto Solís i Luis de Diego (Los Insolventes) es va formar l’any 2009 amb l’objectiu de crear sobre l’escenari una autentica festa del rock and roll, aconseguint l’èxit allà on van.
Vine a gaudir la festa del rock and roll amb el millor mestre de cerimònia vora el Mediterrani el dissabte 24 de setembre! Hombres G, una de les millors bandes de pop-rock espanyol dels últims temps, oferirà un concert a l’últim cap de setmana d’estiu de La Daurada Beach Club

30 de setembre

• El 30 de setembre a les 23h, Homes G seran els encarregats de tancar la temporada d’estiu a La Daurada Beach Club.
La mítica banda madrilenya, que va encandilar a milions de persones des de la seva aparició pública l’any 1985 fins a l’actualitat amb temes com «Devuélveme a mi chica», «Suéltate el pelo», «Marta tiene un marcapasos» o «Venezia», pujarà a l’escenari més fresc de la costa barcelonina i tocarà cançons que són ja part de la memòria col·lectiva de moltes generacions tant a Espanya, com a Llatinoamèrica.

En els seus inicis, van autoeditar els seus primers singles i després d’uns anys, sota els auspicis de Paco Martín, el grup gravava el seu primer elapé, fins que el single «Devuélveme a mi chica» es va convertir en la cançó més escoltada en les ràdios del país. Era el 84 i en el 85, els fans, els concerts i les vendes, faria de HombresG un dels grups més estimats de la popular Moguda madrilenya. El seu pop desenfrenat els va convertir en ídols de les generacions més joves, portant-los a la fama.
Si bé la seva història es va aturar al 93, deu anys més tard es tornarien a reunir posant en marxa una reeixida gira per Amèrica i aconseguint el retorn del quartet a l’escena musical, ja que els vells rockers mai moren.
Guanyadors d’un Grammy honorífic, al maig de 2006 la presidència de l’Acadèmia Llatina d’Arts i Ciències de la Gravació els atorgava el premi per la seva trajectòria artística i per formar part de la història musical que, a nivell internacional, ha portat al més alt a la música del pop-rock iberoamericà.

La banda, que va complir el 2015 els seus trenta anys de carrera, va presentar el recopilatori que conté els singles 1985-2005, realitzant una gira l’èxit s’ha perllongat fins als nostres dies per la seva gran acceptació. «Més de trenta anys, o segons diuen ells mateixos, trenta anys i un dia de cursa porten sobre les seves espatlles i ho celebren amb una completíssima antologia que ens porta el millor, el nou i el inèdit d’Homes G.»
Gràcies a la gran acollida que ha tingut, la banda de pop i rock composta per David Summers, Dani Mezquita, Javi Molita i Rafa Gutiérrez, es va proposar continuar realitzant concerts en 2016 i ara farà un repàs dels temes més reeixits de la seva carrera en un concert de dues hores a l’escenari vilanoví, en què segur delecten als seus fans amb alguns lots pixes inèdits i la nova cançó que causa furor Un milió d’anys més per demostrar que després de 30 anys segueixen sent un dels millors grups del panorama pop-rock.
Una oportunitat per no deixar escapar el proper divendres 30 de setembre a La Daurada Beach Club de Vilanova i la Geltrú.