ARRIBA EL GUITAR BCN 2020

El Guitar BCN tanca la seva programació amb un cartell històric amb noms ja anunciats com Zucchero, Joe Satriani, Noa, Bebel Gilberto i Pat Methenyentre d’altres.

Peter Frampton recordarà el 18 de juny al Sant Jordi Club tots els seus èxits en la que serà la seva gira de comiat. El músic britànic, que va arribar a encapçalar la llista dels discos més venuts de la història amb Frampton Comes Alive, es veu obligat a deixar els escenaris per una malaltia muscular degenerativa.

EL GUITAR BCN INICIA UNA FRUCTÍFERA COL·LABORACIÓ AMB EL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADAEl festival presentarà dos co-produccions amb el festival de la Porta Ferrada. D’una banda, Joe Bonamassa actuarà el 13 d’agost a l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols. L’increïble guitarrista nord-americà farà sentir tot el seu excitant poder i el seu electritzant i característic rasgueig al que serà el seu únic concert a Espanya des de fa anys.

En el mateix marc i just el dia abans, 12 d’agost, Jethro Tull, la banda llegendària d’Ian Anderson, tornarà de nou a el festival després d’exhaurir les entrades del seu concert a BARTS el 28 de febrer, en el marc de la seva gira de homenatge a la seva època daurada The Prog Years.

UNA PROGRAMACIÓ DE LUXE
L’inclassificable projecte musical d’Asier Etxeandia -partenaire d’Antonio Banderas en la pel·lícula d’Almodóvar Dolor i GlOria, recentment nominada als premis Oscar- i Enrico Barbaro, La Transfiguración del Mastodonte, guardonat per Madrid és Teatre com a MILLOR ESPECTACLE MUSICAL de 2019 per fi arriba a Barcelona. Serà el 23 d’abril a BARTS.»Desbordante euforia» (El Pais) «Captura, envuelve e hipnotiza, según crece de manera magistral» (Radio 3) són algunes de les lloances rebudes per aquest viatge emocional en forma de concert.

Vetusta Morla oferirà un tercer concert el 8 de març amb la seva particular i original revisitació del seu àlbum Mismo Sitio, Distinto Lugar, on estrenen una escenografia en la qual el lloc, els músics i els espectadors estan integrats i són partícips d’un mateix espai .Ciao Marina (Luz de Gas, 18 d’abril) i Judit Neddermann (BARTS, 15 de maig) presentaran els seves esperats nous treballs en el marc de el festival. També Pau Vallvé (Bikini, 2 d’abril), amb el seu concert final de gira, s’afegeix a la destacada proporció de grups catalans.

Flamencat és un projecte que neix de la mà de Palau Robert i el Guitar Bcn, per fer-se ressò del moment tan dinàmic que viu l’escena catalana. Es tracta d’una sèrie de concerts amb vocació social i inclusiva, que pretén descobrir talents emergents i donar visibilitat a altres més consolidats. Tots els concerts seran gratuïts als Jardins del Palau Robert excepte el de Las Noray que se celebrarà al Centre Penitenciari de Dones de Wad-Ras.
tota la informació i venda d’entrades awww.guitarbcn.com
*****************************El Guitar BCN cierra su programación con un cartel histórico con nombres ya anunciados como Zucchero, Joe Satriani, Noa, Bebel Gilberto Pat Methenyentre otros. Peter Frampton recordará el 18 de junio en el Sant Jordi Club  todos sus éxitos en la que será su gira de despedida. El músico britanico, que llegó a encabezar la lista de los discos más vendidos de la historia con Frampton Comes Alive ,se ve obligado a dejar los escenarios por una enfermedad muscular degenerativa.EL GUITAR BCN INICIA UNA FRUCTÍFERA COLABORACIÓN CON EL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADAEl festival  presentará dos co-producciones  con el festival de la Porta Ferrada . Por un lado, Joe Bonamasa actuará el 13 de agosto en el Espai Port de Sant Feliu de Guixols. El increíble guitarrista norteamericano hará sentir todo su excitante poder y su electrizante y característico rasgueo en el que será su unico concierto en España desde hace años.En el mismo marco y justo el dia anterior, 12 de agosto, Jethro Tull, la banda legendaria de Ian Anderson, regresará de nuevo al festival tras agotar las entradas de su concierto en BARTS del 28 de febrero, en el marco de su gira de homenaje a su época dorada The Prog Years.UNA PROGRAMACIÓN DE LUJOEl inclasificable proyecto musical de Asier Etxeandia -partenaire de Antonio Banderas en la película de Almodóvar Dolor y Gloria, recientemente nominada a los premios Oscar-  y Enrico Barbaro,  La Transfiguración del Mastodonte, galardonado por Madrid es Teatro como MEJOR ESPECTACULO MUSICAL de 2019 por fin llega a Barcelona. Será el 23 de abril en BARTS. «Desbordante euforia» (El País) «Captura, envuelve e hipnotiza, según crece de manera magistral» (Radio 3) son algunas de las alabanzas recibidas por este viaje emocional en forma de concierto.Vetusta Morla ofrecerá un tercer concierto el 8 de marzo en su particular y original revisitación de su album Mismo Sitio, Distinto Lugar, en el que estrenan una escenografía en la que el lugar,  los músicos  y los espectadores están integrados y son partícipes de un mismo espacio.Ciao Marina (Luz de Gas 18 de abril ) y Judit Neddermann (BARTS 15 de mayo) presentaran sus esperados nuevos trabajos en el marco del festival. También Pau Vallvé (Bikini, 2 d’abril), con su concierto final de gira, se añade a la destacada proporción de grupos catalanes.Flamecat es un proyecto que nace de la mano del Palau Robert y el Guitar Bcn, para hacerse eco del momento tan dinámico que vive al escena catalana. Se trata de una serie de conciertos con vocación social e inclusiva, que pretende descubrir talentos emergentes y dar visibilidad a otros más consolidados. Todos los conciertos serán gratuitos en los Jardins del Palau Robert, excepto el de Las Norays, que se celebrará en el Centro Penitenciario de Mujeres de Wad-Ras.Toda la información y venta de entradas enwww.guitarbcn.com