Arriba una nova experiència gastronòmica, Les Nits de la DO Montsant, el cicle arrenca el pròxim divendres 24 de maig

ARRIBA UNA NOVA EXPERIÈNCIA GASTRONÒMICA: 
LES NITS DE LA DO MONTSANT 
 
La Denominació d’Origen Montsant estrena el pròxim 24 de maig una experiència gastronòmica d’alt nivellLes Nits de la DO Montsant. Es tracta d’un cicle de sopars harmonitzats que portaran els vins Montsant a Barcelona en un entorn de luxe: l’Escola Hofmann.

El cicle arrenca el pròxim divendres 24 de maig, i està previst que consti de 6 sopars, que se celebraran d’aquí a finals d’any. Amb un aforament bastant reduït, seran trobades exclusives, i les reserves es poden fer a través de la pàgina web de la DO Montsant, així com a l’Escola Hofmann. La segona de les cites també té data, serà dijous 13 de juny.
 
Amb la posada en marxa d’aquesta acció, la DO Montsant persegueix un doble objectiu. Per una banda, continuar treballant la notorietat de la marca ara que els vins Montsant passen per un moment dolç, i, d’altra banda, sumar atributs i percepció de valor de marca lligant els vins Montsant a l’alta gastronomia com a binomi imprescindible. 
 
Els sopars comptaran amb la participació de Pilar Just, presidenta de la DO Montsant, que farà d’amfitriona dels comensals, acompanyada d’alguns dels membres del Consell Regulador, que s’encarregaran d’explicar els vins als assistents, així com el maridatge amb els plats d’un menú elaborat per l’Escola Hofmann especialment per a l’ocasió. 
 
Els vins seran l’eix vertebrador del relat del sopar, que girarà al voltant de la DO Montsant per tal de transmetre als comensals els valors i la manera de treballar de la DO. Uns vins que serviran també per mostrar la varietat i la riquesa que hi ha al territori vitivinícola de la DO Montsant


Mà a mà amb l’Escola Hofmann
L’elecció de l’Escola Hofmann com a seu a Barcelona de Les Nits de la DO Montsant respon a la voluntat de la DO de treballar amb aquells que seran els professionals del futur. Així, després de dues gires per presentar els seus vins a diferents escoles d’hostaleria i sumilleria d’arreu del territori català, la DO Montsant aterra ara en l’Escola Hofmann, centre de formació gastronòmica de referència, per presentar els seus vins al públic final en un escenari excepcional. 
 
Fundada en 1983, l’Escola Hofmann ha format a més de 20.000 alumnes, i compta amb una Estrella Michelin, entre molts altres reconeixements. Professionalitzar, innovar i mantenir el màxim nivell d’exigència en els seus alumnes són els eixos centrals d’aquest centre culinari de referència, tant pel que fa a formació com a la gastronomia. 
Falset, 13 de maig de 2024


 

www.domontsant.com