ArtFutura, festival de Cultura i Creativitat Digital. 1, 2 i 3 de novembre al CCCB

30/10/2013. El futur del disseny, del new media, de les propostes més avantguardistes, les instal·lacions artístiques i l’animació digital tenen una cita ineludible cada any amb ArtFutura, que arranca divendres 1.
322-p-20130923093717

ArtFutura porta des de 1990 apropant-nos el millor del món digital, el seu costat més lúdic, artístic i creatiu. Aquesta edició se centra en Feeding the Web (Alimentant la xarxa). Perquè en realitat el ciberespai no és quelcom separat del nostre dia a dia, ben al contrari. Noves tecnologies, noves maneres d’entendre l’oci i les relacions socials han fet que allò físic i digital comparteixi un espai mutu i es retroalimenti.

Partirem de la base que Internet és compartir: compartir dades, experiències, informació… Aprofundirem, a través de les distintes propostes artístiques -a més de tallers, conferències i altres activitats-, en la petita distància que separa el que és real del virtual. En aquesta edició, un dels noms que sona amb més força serà el de Sachiko Kodama i els seus «ferrofluits», que responen a impulsos magnètics. Art i investigació de la mà.

Ja sabeu, a partir de divendres 1 podreu gaudir durant tres dies del festival ArtFutura, que, a més, serà present a distintes ciutats gràcies al Programa Audiovisual.

ArtFutura, festival de Cultura i Creativitat Digital. 1, 2 i 3 de novembre al CCCB (c/Montealegre, 5).