nit màgica = 1 any d’escola, el 4 de novembre

galayamuna

L’ONG Yamuna i El Terrat programen la segona edició del festival benèfic que fa dos anys va aconseguir construir una escola a Madagascar

Presentada, dirigida i produïda per Andreu Buenafuente, la Gala Yamuna va celebrar la seva primera edició fa dos anys, el 21 de novembre del 2011, amb la intenció de recaptar diners suficients per crear una escola a Madagascar. L’èxit de la trobada va possibilitar la construcció del centre, que té capacitat per uns 450 nens i nenes africans d’entre 3 i 14 anys.

Sota el lema “1 nit màgica = 1 any d’escola”, aquest any es celebra la segona edició del festival, amb l’objectiu de garantir el funcionament de l’escola com a mínim un any més, oferint als alumnes un àpat al dia.

La festa, que es du a terme dilluns 4 de novembre a partir de les nou del vespre al Barcelona Teatre Musical, compta amb les actuacions musicals d’Estopa, M-Clan, Pastora, La Shica i Sílvia Abril i també hi intervenen Berto Romero, Pep Plaza i Jose Corbacho.

Yamuna és una ONG fundada l’any 2000 que treballa pels infants i adolescents de l’Índia i Magadascar. La seva tasca es centra en dues activitats principals: l’acollida de menors amb situacions familiars inestables per tal de donar-los suport i formació (amb l’objectiu que puguin tornar amb les seves famílies), i el suport a dones en situació de marginalitat amb fills al seu càrrec.

Gràcies a la col·laboració entre l’ONG i El Terrat el projecte de l’escola al Madagascar ha pogut convertir-se en una realitat.

Lloc:

Barcelona Teatre Musical

Direcció:

C Guàrdia Urbana, 7

dilluns a les 21:00 h
Entrada general de: 25 a 35 e

Segona edició de la Gala Yamuna dirigida i presentada per Andreu Buenafuente. Aquest any «Una Nit Màgica = un any d’escola» servirà per continuar amb el projecte de formació durant el curs 2013 /2014 a l’escola construïda per 450 nens en situació d’exclusió social a Madagascar.

Actuaran: Estopa, MClan, Pastora, La Shica, Pep Plaza, Berto Romero, Jose Corbacho i Silvia Abril .