ASSAIG OBERT (del 10 al 28 de febrer del 2016) La Seca – Espai Brossa

d3158eaa-c7a1-470d-8f24-4705f6652c11

ASSAIG OBERT

Dramatúrgia i direcció Sergi Manel Alonso
Ajudant de direcció Maria Asensio
Repartiment Francesc Vila, Maria Asensio, Sílvia Sabaté, Héctor Molina i Verónica Pallini
Disseny gràfic Victor Duque
Disseny de llums Marc Muntañés
Escenografia i vestuari Carmen Holguera
Fotografia i tràiler Claudia Asensio

Producció Porta 4

Del 10 al 28 de febrer del 2016

Què s’amaga darrera del teló?
Un submón d’egos, gelosia i xoc de caracteres al descobert

SINOPSI
El director i dramaturg, Roger Muní, decideix fer un assaig obert de la seva nova representació, per veure què tal funciona davant de públic. La seva peça, de títol “Desitjant morir”, és, segons ell, la més ambiciosa i complerta que ha fet mai, en la que ha dipositat més confiança i amb la que espera donar el pas de reconeixement que li falta a la seva carrera. Per això, tindrà com a protagonista a la Greta Ruiz, una diva del teatre que, per raons que el públic desconeix, va deixar de treballar fa temps. L’equip que treballa sempre al costat del Roger no han rebut, precisament amb alegria, la nova incorporació. La Sonia, parella del director, ha passat de ser l’actriu a l’ajudant de direcció. L’Andrès, el tècnic, ha perdut tota la complicitat que guardava amb en Roger i la Judith viu perduda en la beguda que amaga dins el seu termo.

Durant la representació viurem un encreuament de posicions, opinions, caràcters i personalitats un tant versemblants que faran que la convivència entre els personatges sigui, si més no, complicada, això, sumat a problemes interiors, secrets a veus i l’imminent estrena de l’obra faran que aquell local d’assaig es converteixi en una olla a pressió a punt d’explotar.

ASSAIG OBERT a la sala Leopoldo Fregoli de La Seca – Espai Brossa el dimecres 10 de febrer a les 20:00h., i estarà en cartell fins al 28 de febrer de 2016.