Atletes d’arreu del món es reuneixen l’11 de març per córrer la 40a edició de la Zurich Marató de Barcelona.

Atletes d’arreu del món es reuneixen l’11 de març per córrer la 40a edició de la Zurich Marató de Barcelona.

 

imgp

 

 

 

 

La cursa compleix 40 anys i manté un circuit que s’ha consolidat en les darreres edicions i que transcorre al voltant de les principals atraccions turístiques de la ciutat. Un recorregut que passa íntegrament per l’interior de la ciutat de Barcelona i en el qual participarà, entre els atletes d’elit de la prova, el guanyador per sorpresa de l’edició passada, Jonah Kipkemoi.

Enguany també hi participaran quatre atletes que van prendre part en els Jocs Olímpics de Barcelona 1992: la regatista Natàlia Via-Dufresne, el marxador Jesús Ángel García Bragado, el jugador de bàsquet Tomàs Jofresa i el jugador de waterpolo Dani Ballart.

A més, amb motiu de la cursa, la ciutat celebrarà un cap de setmana dedicat a l’esport i l’atletisme amb actes per a tots els públics.

Els dies 9 i 10 de març tindrà lloc la fira Expo Sports al pavelló 8 del recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. Es tracta d’una de les fires més importats d’Europa en l’àmbit de l’atletisme, les curses de muntanya i els triatlons. Hi prendran part gairebé dos-cents expositors, i l’entrada és gratuïta.

El dissabte 10 de març els més petits podran participar en la Kids Race, que tindrà lloc a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. I els més grans podran fer un escalfament previ a la gran cursa amb la Breakfast Run. El recorregut és de 4 quilòmetres i ressegueix el traçat final de la marató dels Jocs Olímpics de Barcelona.

I el mateix dissabte, al recinte de l’Expo Sports se celebrarà la Pasta Party, en què es repartiran plats de pasta entre les persones que l’endemà participaran en la Marató.