Avishai Cohen Trio i ‘Cabaret, el musical de Broadway’, a la nova temporada del Teatre-Auditori

 

 

archivo1-espectacles-775

 

 

 

 

Avishai Cohen Trio i ‘Cabaret, el musical de Broadway’, a la nova temporada del Teatre-Auditori

A més, Sopa de Cabra presentarà el seu darrer treball ‘Cercles’ i l’artista David Guapo tornarà a l’equipament santcugatenc per fer riure el públic

‘La petita flauta màgica’, ‘L’ocell prodigiós’ i ‘Guillem Tell’, són les produccions del Petit Liceu que es podran veure a la nostra ciutat

La programació completa es donarà a conèixer el dilluns 11 de juliol a les 19.30 hores durant la presentació de la nova temporada al Teatre-Auditori

 

La nova temporada del Teatre-Auditori, que anirà del setembre’16 al gener’17 comptarà amb l’actuació de l’Avishai Cohen Trio, amb un dels millors trompetistes de la seva generació, Avishai Cohen, a la trompeta, Yoni Zelnik, al contrabaix i Justin Brown a la bateria. El concert tindrà lloc el dissabte 12 de novembre a les 21.00 hores.

Els musicals també seran presents a la nova temporada. ‘Cabaret, el musical de Broadway’, oferirà 7 funcions al Teatre-Auditori, del 17 al 20 de novembre, amb un espectacle que fins ara només s’ha pogut veure al Teatro Rialto de Madrid. El dissabte 30 de setembre, a les 21.00 hores, Sopa de Cabra actuarà per primera vegada al Teatre-Auditori per presentar ‘Cercles’, el nou treball que arriba després de 14 anys de silenci discogràfic de la banda.  David Guapo, un dels còmics més populars del país, tornarà al Teatre-Auditori el dissabte 5 de novembre a les 21.00 hores, amb el muntatge actualitzat #quenonosfrunjanlafiesta.

Les entrades per aquests espectacles es posaran a  la venda aquest divendres, 27 de maig.

El Petit Liceu

Una temporada més, l’equipament santcugatenc manté el conveni amb el Gran Teatre del Liceu amb el Petit Liceu,  i per la nova temporada arribarà ‘La petita flauta màgica’, el dissabte 17 de desembre a les 18.00 hores, ‘L’ocell prodigiós’, el dissabte 18 de febrer a les 18.00 hores i el diumenge 19 a les 12.00 hores i ‘Guillem Tell’, el dissabte 6 de maig a les 18.00 hores. Les entrades per aquests espectacles es posaran a la venda el dilluns, 6 de juny.

L’òpera al Teatre-Auditori

L’equipament santcugatenc segueix apostant pels clàssics de l’òpera en la seva programació. Dins del cicle Òpera a Catalunya, l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell portarà al Teatre-Auditori els muntatges ‘Don Guiovanni’, ‘Manon Lescaut’ i ‘Carmen’. 

Divendres 11 de novembre: Don Giovanni

Divendres 10 de març: Manon Lescaut

Divendres 12 de maig: Carmen

El dilluns 11 de juliol, presentació de la nova temporada

La programació completa de tota la temporada setembre’16 i gener’17 es donarà a conèixer el dilluns 11 de juliol a les 19.30 hores al Teatre-Auditori en una festa que comptarà amb la presència d’alguns dels artistes i actuacions en directe de la nova temporada.

 

Podeu trobar més informació a www.tasantcugat.cat