No et perdis la festa d’inauguració de la Barcelona Design Week 2016! 2 de juny

No et perdis la festa d’inauguració de la Barcelona Design Week 2016!

La 11a edició de la setmana del disseny de Barcelona obrirà les seves portes el pròxim dijous 2 de juny al Disseny Hub Barcelona amb una festa inaugural adreçada a tots els amants del disseny, la innovació i la creativitat on esperem trobar-t’hi! ​

 

 
 bdw2016_newsletter_inauguracio-01

Durant l’esdeveniment, que es durà a terme el 2 de juny a les 19.00 h al Disseny Hub Barcelona, s’inaugurarà ‘Interfaces‘, una exposició commemorativa de l’empresa SIMON, que aquest any celebra el seu centenari. Aquesta mostra és una bona excusa per aturar-se i analitzar l’evolució del disseny industrial dels últims 100 anys a través d’alguns dels productes més icònics de l’empresa, però sobretot és una oportunitat per avançar-se al que està per arribar i conèixer algunes innovacions que marcaran el nostre futur immediat.

Després, a l’entrada del carrer Àvila, els assistents podran veure una espectacular instal·lació d’arquitectura tèxtil de fragments d’ombres, llum i color produïda per l’empresa Crevin; gaudir de la música de DJ Raver Jewish, i prendre un aperitiu a la zona chill-out. A més, la celebració comptarà amb un giant food truck, creps i altres delícies, i amb la sempre refrescant companyia d’Estrella Damm i dels vermuts Yzaguirre per poder brindar i donar el tret de sortida de la BDW 2016. Ja pots inscriure’t i aconseguir la teva entrada gratuïta!

Aquest acte inaugural compta amb la col·laboració especial de la revista INTERIORES, Crevin i IKEA.

Suma’t a la #DesignInvasion! T’hi esperem!