Barcelona acollirà aquest cap de setmana Qualla Barcelona, la primera mostra de formatge artesà català a la ciutat comtal

Amb motiu de donar el tret de sortida de Qualla Barcelona, els organitzadors, Acrefa i Expogestió, han creat un esdeveniment previ a la Mostra, que tindrà lloc el dia 2 de març a La Boqueria

Les entrades de la Mostra i els tastos guiats pel cap de setmana ja es troben a la venda

Barcelona, 28 de febrer de 2022.  Amb la voluntat de posar en valor i apropar els professionals de la restauració i els productors de formatge artesà català, Acrefa i Expogestió, han creat una sessió de networking gratuïta per a restauradors i establiments gourmet, que tindrà lloc el dimecres 2 de març a les 09:30 hores a l’Aula de la Boqueria, situada a la tercera planta. 
 
La jornada comptarà amb la intervenció d’en Toni Gerez, cap de sala i sommelier del Restaurant Castell de Peralada, amb una Estrella Michelin i un Sol Repsol.
 
Acte seguit es durà a terme un tast dirigit pels formatgers de les diferents formatgeries assistents a la Mostra, acompanyat amb vins de la DO Penedès. La jornada culminarà amb una roda de premsa de la presentació oficial de Qualla Barcelona 22’ a l’Espai Boqueria.
 
Els participants s’hauran d’inscriure a la sessió, amb places limitades, amb reserva prèvia a https://bit.ly/AcreditacionsRestaurantsPresentacióQualla22
 
 
 
Sobre QuallaBarcelona 22’ 
 
QuallaBarcelona 22’ és la Mostra per excel·lència del formatge artesà català. Estructurada amb un funcionament de venda directa, entre consumidor i productor, tindrà lloc els dies 5 i 6 de març al vestíbul del Centre Esportiu Municipal de l’Estació Nord de Barcelona.
 
Enguany la cita del cap de setmana comptarà amb diferents ponències de figures públiques destacades del món de la gastronomia, tastos guiats, demostracions culinàries i tallers gratuïts, tot entorn el formatge artesà català.
 
Les entrades de QuallaBarcelona i els tiquets pels tastos guiats ja es troben a la venda i es poden adquirir via online a https://bit.ly/EntradesQualla22 o bé presencialment al moment i lloc de la Mostra.
 
Informació d’Interès 
 
Programa jornada dia 2 de març: https://bit.ly/ProgramacióJornadaPresentacióQuallaBCN22
Programa QuallaBarcelona 22’: https://bit.ly/ProgramacióQuallaBarcelona22
Formatgeries assistents: https://bit.ly/FormatgeriesQuallaBarcelona22
 
_______
 
Més info: www.quallabarcelona.cat
xxss: @quallabarcelona