Palo market festdel 5 i 6 de març i del 19 i 20 de març.

EL TALENT DE LES DONES ÉS TAN IMMENS QUE UNA EDICIÓ SE’NS QUEDA CURTA
I EN FEM DUES AL MARÇ.


Palo Market Fest sempre té un marcat caràcter femení, és així. A l’equip que fa possible aquest festival mensual les dones són clarament majoria. També de manera orgànica les creadores i artesanes que presenten les seves creacions són en la seva majoria dones. I no cal dir, la quantitat de projectes artístics que han passat per Palo Market Fest en aquests 7 anys amb nom de dona.

Tanmateix, és bonic marcar un dia al calendari per fer palès aquesta realitat i celebrar que en alguns indrets el talent creix a rauxa i es fa visible.

Celebrem el talent de la Marina Salazar, qui amb el seu projecte «no queda tinte» rebenta els estereotips des d’una perspectiva kitsch. D’ella és la meravellosa tetamundi que protagonitza el nostre cartell i que s’ha fet tan i tan coneguda gràcies a Rigoberta Bandini. Marina Salazar i Paula Ribó (Rigoberta Bandini) van coincidir a l’última edició celebrada al març i imaginem que d’aquí va sorgir la seva col·laboració. En aquestes dues edicions del 5 i 6 de març i del 19 i 20 de març podreu conèixer millor el treball de «no queda tinte» a Palo Market Fest a través del seu stand plagat d’icones revisitades plenes d’ironia.

POWER IN MUSIC!
Celebrem el talent de les talentoses músics que tenim a la ciutat de Barcelona. En aquetsa ocasió el format original i únic del STREET MÚSIC EXPERIENCE, que cada edició ens regala Aperol Spritz, comptarà amb noms del panorama jazzistic com: Lucía Fumero, Aurora Arenare, Brigitte Emaga, Alba Careta, Bex Houlihan i Tonia Richardson.

I als plats, marcant el ritme des de la  Torre Fever-Tree, hi haurà Virginie aka VirHanakito, Meritxell de Soto i Busa Dj.EL RETRAT D’UNA GENERACIÓ DE LA QUAL TENIM MOLT A APRENDRE.
Moritz presenta l’exposició de la fotògrafa Tanit Plana, Puber. Aquesta exposició, que va atreure les mirades de molts visitants al seu pas per la Virreina, arriba a Palo Market Fest amb imatges inèdites.

Especialment concebuda per a habitar a Palo Market Fest, aquesta proposta és una sort de simfonia de col·laboracions amb les quals Tanit Plana explora l’adolescència. Els i les adolescents posen davant la càmera amb una clara autoconsciència, responsables de la seva pròpia imatge. Si vols conèixer una mica més a aquesta generació a través de la mirada sempre atenta de Tanit Plana, pots fer-ho el cap de setmana del 5 i 6 de març o bé del 19 i 20 de març.