BARCELONA ÉS TANGO DE DIMECRES 6 A DIVENDRES 8 D’ABRIL

 

La vida és com el jazzés millor quan improvises

BARCELONA ÉS TANGO

DE DIMECRES 6 A DIVENDRES 8 D’ABRIL

 

La història del tango es balla i s’escolta aquesta setmana al Jamboree

 dia_07_five_tango_sensations_y_alguna_emocion_mas_400

 

 

 

 

 

Dimecres dia 6 d’abril arrenca a la Sala Jamboree el minicicle BARCELONA ÉS TANGO que durant tres dies visitarà el gènere des de diferents perspectives: el ball, amb el repertori d’orquesta típica; la composició, amb la relectura de la suite d’Astor Piazzolla Five Tango Sensations; i l’evolució del gènere i el seu impacte a la música popular, amb el repertori de Quintet Mar del Plata que en mostra l’evolució.

 

LA TÍPICA BARCELONA seran els encarregats d’obrir foc amb una sessió única, sense butaques a les 20:00h el proper dimecres. La cova de la Plaça Reial es convertirà en boliche per ballar al ritme de les mítiques ‘orquestas típicas’ de l’època d’or del TangoClaudio Hoffman punxarà abans del concert i durant el descans perquè el ball no pari. 

 

Dijous 7 d’abril MARCELO MERCADANTE Y SU QUINTETO PORTEÑO defensaran Five Tango Sensations, la suite per a bandoneó i orquestra de cordes d’Astor Piazzolla que marcaria una nova fita en la història del gènere l’any 1987. El repte de Marcelo Mercadante es revisitar unes composicions que han tingut escasses relectures i concedir-les una nova oportunitat de ser valorades des de la seva perspectiva.

             

La vida és com el jazzés millor quan improvises

 

Tancarà les tres jornades de tango el QUINTET MAR DEL PLATA, una formació que s’ha gestat amb la voluntat d’establir un recorregut per la història i l’evolució del tango, des dels seus orígens fins els nostres dies. La innovació de Piazzolla, el classicisme de Gardel i la tradició d’Aníbal Troilo convergeixen en el seu repertori. 

 

Els concerts de dijous 7 i divendres 8 segueixen l’horari habitual de doble passi 20h i 22h i són amb butaques. 

 

Consulta aquí tota la nostra programació