Actividades

Barcelona Maker Faire 16 i 17 de Juny, 2018, Pavelló Italià, Barcelona

16 i 17 de Juny, 2018, Pavelló Italià, Barcelona

mf-slideshow

 

 

 

Barcelona Maker Faire és una iniciativa de Sónar+D, Fab Lab Barcelona i SokoTech. Coorganitzada per In(3D)ustry | Fira Barcelona amb i la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona i l’Obra Social “laCaixa”.

París ciutat convidada 2018 i més de 200 Makers locals i internacionals, exhibiran les seves creacions al pavelló italià de Fira Barcelona.

Maker Faire Barcelona 2018 reuneix la Comunitat Maker local i internacional, entenent aquesta comunitat com un ampli univers que reuneix investigadors i professionals del moviment Maker juntament amb Universitats, Centres de Recerca i empreses socialment innovadores.

 

 

La trobada entre makers, grups de recerca científica i tecnològica i empreses fomenta el coneixement mutu i la interacció entre diverses iniciatives, alhora que facilita un major accés a diferents grups i una gran diversitat de propostes.

Un dels principals objectius és el de promoure la integració de Ciència i Tecnologia amb un ecosistema d’innovació en ràpid creixement com el Moviment Maker fomentat així la trobada entre els millors investigadors i creadors de tots dos models i revertir el coneixement i pràctica entre el públic en general.

Dins aquest marc, es presentarà una selecció significativa dels projectes de científics i makers relacionats amb la cultura de la innovació digital. Els projectes s’agruparan en grans àrees al voltant d’alguns dels principals reptes econòmics i socials que afronten la societat: alimentació, energia i mobilitat, fabricació avançada i indústria 4.0, hàbitat i urbanisme, educació i aprenentatge i medi ambient i salut.

 

En trobareu més informació aquí.