BCN Sports Film del 2 al 6 de maig.

BCN_Sports_Film-2018-760x428

 

 

 

Les millors pel·lícules esportives de l’any tornen a Barcelona del 2 al 6 de maig.

En la novena edició del BCN Sports Film es podran veure una vuitantena de pel·lícules seleccionades entre les més de quatre-centes produccions de més de quaranta països que es van inscriure al festival. Es tracta de produccions documentals, de ficció i d’animació relacionades amb el món de l’esport i, en la majoria de casos, inèdites a casa nostra.

Entre els films seleccionats, destaquen el llargmetratge Paradigm Lost, el curtmetratge Dear Basketball, l’estrena estatal de Roller Dreams, el documental Pelé: O Rei Desconhecido —amb imatges d’arxiu inèdites de la mítica estrella del futbol— o els episodis de la sèrie The Tiniest Man in the World.

La inauguració serà el dimecres 2 de maig a l’auditori del Museu Olímpic i de l’Esport, on es projectarà un vídeo resum dels Jocs Olímpics d’Hivern de Pyeongchang. A més d’aquest espai, també hi haurà projeccions a la Nau Bostik, l’Auditori de Sant Martí, la Filmoteca de Catalunya, la Casa Àsia, la Casa Elizalde, el Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet i l’Institut Francès.

Totes les sessions tindran l’entrada gratuïta.