Biergarten, cervesa i cultura gastronòmica alemanya al Poble Espanyol De l’1 al 3 i del 8 al 12 d’octubre de 2021

La Biergarten del Poble Espanyol aposta per la cultura cervesera i l’oci per a totes les edats

  • La 8ª edició de la Biergarten tindrà lloc de l’1 al 3 i del 8 al 12 d’octubre i inclourà tallers i degustacions
  • Horari diürn, aforament limitat i reserva exclusiva i anticipada online serviran perquè els assistents puguin gaudir de la cultura de la cervesa amb total seguretat
  • A la San Miguel Biergarten s’hi podran trobar 19 varietats de cervesa i diverses especialitats gastronòmiques bavareses

Barcelona, 17 de setembre de 2021 – De l’1 al 3 i del 8 al 12 d’octubre, el recinte de Montjuïc tornarà a convertir-se en un típic Biergarten alemany per vuitè any consecutiu. Aquesta vegada, però, i com l’any passat, l’esdeveniment es reinventa. Cervesa i gastronomia es combinaran amb tallers, degustacions i música en una proposta pensada per a adults i també nens que oferirà totes les mesures de seguretat i que funcionarà amb aforament limitat, franges horàries i en horari diürn (fins les 20 hores).

Els assistents podran triar entre 19 varietats de cervesa diferents i especialitats alemanyes de menjar: frankfurts, bratwurst, pikantwurst, amanida Kartoffel… i aquesta vegada també opcions veganes i menús infantils. 

Aprofundir en els secrets de la cultura cervesera

La San Miguel Biergarten continua apostant per difondre la cultura que envolta la cervesa. Amb aquest objectiu, s’impartiran diversos tallers per aprendre a servir cervesa i per descobrir els secrets de la cervesa artesana i es proposaran maridatges (algunes d’aquestes activitats requereixen inscripció prèvia online).

Una proposta cultural segura

El Poble Espanyol aposta una vegada més per oferir propostes culturals i d’oci segures. Per aquest motiu, i igual que l’any passat, el recinte ofereix una edició especial de la Biergarten amb aforament limitat, reserva i compra de menús anticipada i obligatòria per franges horàries i una programació adaptada per gaudir amb tranquil·litat de la cultura de la cervesa.

A més de les zones habilitades per a la Biergarten, els assistents podran gaudir de tot el recinte: arquitectura tradicional, artesania, art contemporani, instal·lacions audiovisuals, bars i restaurants.

El Poble, un recinte on la història es troba amb la cultura i l’oci

El Poble Espanyol és un dels equipaments més emblemàtics de la muntanya de Montjuïc i de la ciutat. Amb més de 40.000 m2 i més de 90 anys d’història, el recinte inclou més de 100 edificis que representen l’arquitectura tradicional de tot un país i destaca també pel seu contingut en artesania, art contemporani i tradicions.

Des de ja fa anys, el Poble Espanyol aposta per oferir contingut cultural i de lleure per a totes les edats, i aquest objectiu s’ha intensificat arran de la crisi sanitària. Malgrat les dificultats, el recinte ha decidit mantenir-se en el compromís d’oferir activitats culturals i d’oci per a tots els públics en un espai monumental i segur únic a Barcelona.

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

BIERGARTEN – FESTA DE LA CERVESA (8a edició)

POBLE ESPANYOL (Plaça Major)

De l’1 al 3 i del 8 al 12 d’octubre de 2021

Dates i horaris:

Divendres 1 d’octubre de 14h a 20h

Dissabte 2 d’octubre de 13h a 20h

Diumenge 3 d’octubre de 13h a 20h

Divendres 8 d’octubre de 14h a 20h

Dissabte 9 d’octubre de 13h a 20h

Diumenge 10 d’octubre de 13h a 20h

Dilluns 11 d’octubre de 13h a 20h

Dimarts 12 d’octubre de 13h a 20h

És imprescindible comprar menú de manera anticipada i online per accedir a l’esdeveniment.

Més informació a www.poble-espanyol.com i a www.biergartenbcn.com