Caminada de Nadal Solidària (18 de desembre)

 

-cib-bcn

 

 

 

Lloc de Sortida i arribada: Parc de la Ciutadella (pg. dels Til·lers, prop de l’estàtua del general Prim) (Metro L1 Arc de Triomf i L4 Barceloneta).
Hora sortida: 09:00 a 09:30 h.
Hora límit d’arribada: 13:00 h.
Distancia aproximada: 11,000 km.
Durada aproximada: 3:00 h.
Avituallament i control de pas: Av. diagonal – c. Provença – c. Bruc (de 10 a 11:30 h)

Itinerari previst:Parc de la Ciutadella, pg. Circumval·lació, av. Icària, c. Ramon Trias Fargas, pg. Marítim de la Barceloneta, c. Andrea Dòria, pl. de la Font, c. Baluard, c. Maquinista, pg. Joan de Borbó, Pla de Palau, c. Canvis Vells, pl. Santa Maria del Mar, c. Argenteria, Via Laietana, pl. Ramon Berenguer, c. Tapineria, av. Catedral, c. Dr. Joaquim Pou, c. Sagristans, c. Ripoll, c. Duran i Bas, c. Canuda, c. Tallers, pl. Universitat, Gran Via Corts Catalanes, pg. de Gràcia, c. Provença, av. Diagonal (Control de pas i avituallament), c. Provença, c. Marina, pl. Hispanitat, av. Diagonal, c. Padilla, av. Meridiana, Parc Estació del Nord, av. Vilanova, pg. Lluís Companys i Parc de la Ciutadella.

NADAL SOLIDARI

Per tal de contribuir a cobrir les necessitats dels més necessitats, s’ha arribat a un acord amb CÀRITAS per instal·lar a la sortida de la caminada un punt de recollida d’aliments (es prega de concentrar les ofrenes en: Llet normal, llet sense lactosa, llet per nadons, conserves, llegum cuit en pots de vidre, llegum cru, embotits al buit, galetes, oli, sucre i pasta. Es demana la col·laboració de tots els participants en l’aportació d’aquest tipus d’ajuda i s’apel·la a la sensibilitat de les festes nadalenques perquè la generositat sigui significativa.
Per tractar-se de la caminada del Nadal Solidari, s’ha decidit destinar l’import del menjar de l’avituallament i de l’arribada, a la compra d’aliments per col·laborar en la recapta.
Per aquest mateix motiu, a l’arribada no s’efectuaran els sorteigs que habitualment es fan i l’import dels que se sortejaria també serà destinat a la compra d’aliments per a la recapta.

Més informació http://www.euro-senders.com/barnatresc/propera.htm