ActividadesActualidad

CAMINADA NOCTURNA 13/14 de juny del 2015

CAMINADA NOCTURNA

13/14 de juny del 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ObtenerImagen

 

 

 

 

 

 

 

Organització i voluntariat:

Associació d’Entitats
Excursionistes del Barcelonès

ATENCIÓ

DEGUT AL QUE ES CONSIDERA UNA EXAGERADA RESTRICCIÓ DE PARTICIPANTS EL QUE HA ESTABLERT LA DIRECCIÓ DEL PARC NATURAL DE COLLSEROLA PER A REALITZAR LA CAMINADA NOCTURNA D’ENGUANY, BEN EN CONTRA DE LA VOLUNTAT DE L’ORGANITZACIÓ, HA CALGUT CANVIAR L’ITINERARI PREVIST DE LA CAMINADA.

PER TAL D’EVITAR PROBLEMES ALS PARTICIPANTS S’HAN RESPECTAT ELS PUNTS DE SORTIDA I D’ARRIBADA
PREVISTOS; EVIDENTMENT EL PUNT DE CONTROL I D’AVITUALLAMENT S’HA HAGUT DE CANVIAR.

PREGUEM QUE DISCULPEU LES MOLÈSTIES QUE EL CANVI US PUGUI REPRESENTAR.

Lloc de sortida: Av. Diagonal/palau Reial de Pedralbes (Metro L3 Palau Reial)
Hora de sortida: de 21:30 a 22:00 h del dia 13
Lloc d’arribada: Jardins Delfos, carrer Esteve Terrades (Metro L-3 Vallcarca)
Hora límit d’arribada: 02:00 h del dia 14
Distància: 11,5 km aprox.
Durada aproximada: 3:30 h
Control i avituallament: Pl. Dr. Letamendi (22:30 – 24:00 h)

Recorregut previst: Av. Diagonal/palau Reial de Pedralbes, av. Joan XXIII, c. Arístides Maillol, c. Riera Blanca, c. Sants, pl. Sants, pg. Sant Antoni, estació de Sants, pl. Països Catalans, av. Roma, c. Aragó, pl. Dr. Letamendi (Control de pas i avituallament), c. Aragó, pg. de Gràcia, c. Còrsega, pg. Sant Joan, pl. Joanic, c. Escorial, travessera de Dalt, pl. Lesseps, av. República Argentina, pont de Vallcarca, pl. Mons, c. Bécquet, av. Vallcarca, c. Josep Jover i jardins Delfos (av. Esteve Terrades).

• És important que cada participant porti el seu propi mitjà d’il•luminació (llanterna, frontal, etc.) ja que hi ha trams en els quals la visibilitat és deficient.
• El punt de control i el d’arribada es tancaran a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

AVITUALLAMENT

Com que no hi ha inscripció prèvia l’organització no pot saber amb anticipació el nombre de participants que hi haurà, per tant, la distribució de líquids i/o sòlids s’efectuarà mentre hi hagi disponibilitat de les previsions efectuades.
Els participants hauran de proveir-se, segons les seves necessitats, de l’aigua i el menjar necessari per realitzar l’activitat, ja que el que es pugui donar al llarg de l’itinerari són solament ingestes de manteniment.

EQUIP ESCOMBRA

L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida. El punt de control i el d’arribada es tancaran a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta

L’organització del Barnatresc Barnatresc continua contribuint amb la campanya de reducció de residus per millorar el nostre medi ambient.
El subministrament de l’aigua en càntirs als participants, tant a l’avituallament com a l’arribada, representa reduir en un any unes 62.170 ampolles de plàstic.
Per altra part, la substitució del correu ordinari pel correu electrònic representa un estalvi de paper equivalent a més de 217.500 folis, la qual cosa és un gran estalvi de consum de cel·lulosa.
Si tens fitxa a la base de dades del Barnatresc i encara no ens has facilitat la teva adreça de correu electrònic ho pots fer a través de: asenexba@euro-senders.com.

NOTA

Aquesta informació està subjecta a canvis, la informació oficial i el màxim d’actualitzada la trobareu en aquest web
http://www.euro-senders.com/barnatresc/propera.htm

COM PARTICIPAR

La participació és gratuïta i no s’ha de fer inscripció prèvia, solament cal acudir al lloc i hora de sortida, recollir el Full de Participació i lliurar-lo a l’arribada amb totes les dades personals del participant i l’acreditació d’haver passat pels controls establerts.

O bé presentar el carnet Barnatresc per llegir el seu codi de barres a la sortida, al control de pas i a l’arribada.
A la sortida també es facilita als participants la informació necessària per fer el recorregut: mapa, relació de carrers, etc.

El carnet del Barnatresc no s’ha de demanar enlloc i no és cap requisit per participar a les caminades.

Per obtenir-lo solament cal que participis en alguna de les caminades programades i reomplis amb totes les teves dades el Full de Participació, amb aquestes dades quan es faci una edició de carnets, normalment se’n fan una a l’any (no després de cada caminada), s’editarà el teu i te l’enviarem a domicili.

Si no tens el carnet, encara que hagis participat últimament en diverses caminades, no t’impacientis, ja el rebràs. Si passa un any des de la teva primera participació i no l’has rebut fes-nos-ho saber a través d’un correu electrònic a l’adreça: asenexba@euro-senders.com.

Això sí: quan tinguis el carnet i vinguis a les caminades no te’l deixis a casa i procura no perdre’l.

Qui disposi del carnet del Barnatresc a la sortida haurà de passar el codi de barres del carnet pel lector corresponent, aquesta mateixa operació s’haurà d’efectuar als controls de pas i a l’arribada.

Important: Qui participi amb el carnet no ha de fer servir el Full de Participació.

El lliurament del Full de Participació degudament complimentat i reomplert a l’arribada, o les lectures del codi de barres del carnet Barnatresc, serà el que acrediti la participació en cada una de les caminades i el que donarà dret a obtenir el pin segons el nombre de participacions anuals.

La possessió del carnet Barnatresc no representa cap cost per al titular ni tampoc representa el pertànyer a algun club o entitat de cap mena, tampoc representa cap vincle entre el titular i la organització de les caminades, tan sols és un instrument per a facilitar la participació a les caminades i per a simplificar el registre informàtic de les participacions.

La participació a les caminades del Barnatresc no té caràcter competitiu, cada persona camina al seu ritme i s’aconsella no córrer per poder gaudir de les coses interessants que es trobaran al llarg de l’itinerari. Cal tenir en compte, però, que hi ha un horari límit per a l’arribada i uns horaris per accedir als controls de pas i avituallament que s’han de respectar.

Per tenir fitxa a la base de dades del Barnatresc i poder rebre la informació de les activitats, cal participar en alguna de les caminades programades i lliurar el Full de Participació completament complimentat a l’arribada.

 

MÉS INFORMACIÓ:

INFO-BARNATRESC Tel.: 616 672 173 (solament els dilluns laborables de 17 a 21 hores)
Servei d\’informació esportiva: tel. 934 023 000
010 (el preu de la trucada és de 0,64 € / 3 minuts)