Ja tenim guanyadors del sorteig d’entrades per al concert que l’OBC i Kazushi Ono oferiran a la Sagrada Família

Ja tenim guanyadors del sorteig d’entrades per al concert que l’OBC i Kazushi Ono oferiran a la Sagrada Familia

872x382_OBC_sagrada_familia_guanyadors_catala

 

 

 

 

 

Gairebé 24.000 persones han participat en el sorteig per aconseguir una de les localitats dobles d’aquest concert cridat a ser un dels esdeveniments de la temporada

El sorteig per aconseguir entrades pel concert d’estrena de temporada de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya a la Sagrada Família ja té guanyadors. Els afortunats rebran un correu electrònic on se’ls confirmarà que han guanyat una entrada doble per gaudir d’aquest concert sense precedents. Les entrades es podran recollir a les taquilles de L’Auditori a partir del dia 1 de setembre i fins al 14. Un cop finalitzat aquest plaç les localitats que no hagin sigut recollides s’assignaran als seleccionats de la llista d’espera.

El gran concert que unirà la bellesa arquitectònica de la Sagrada Família i la música de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya se celebrarà el proper 20 de setembre a les 19.30. El mestre Kazushi Ono es posarà al capdavant de l’OBC per conduir aquest concert on es podran escoltar obres de Mozart, Fauré i Takemitsu. A més, serà la primera ocasió en què l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya actuarà dins la Sagrada Família i el primer concert d’Ono com a director titular. Aquest esdeveniment mostrarà al món, una vegada més, que la cultura forma part de l’ADN de la ciutat de Barcelona i ho farà a través de dos grans exponents universals: l’arquitectura de Gaudí i la música simfònica.

El repertori escollit té sentit en el marc incomparable que és la Sagrada Família. Començarà amb l’obra per a orgue sol Improvisation de B.Vivancos, interpretada per Juan de la Rubia. Seguirà amb Signals from heaven (obra només per a metalls) del compositor japonès Takemitsu i Exultate Jubilate de W.A.Mozart. Finalment s’interpretarà el gran Rèquiem de Fauré, amb el baríton Josep Ramon Olivé, la soprano Eugènia Boix, el Cor Jove de l’Orfeó Català i el Cor Madrigal.