Carlos Latre (diumenge 8 de novembre) Teatre-Auditori Sant Gugat «ENTRADES EXHAURIDES»

archivo1-espectacles-478

ENTRADES EXHAURIDES

 

 

 

Data
diumenge 8 de novembre . 19:00 h

Durada
1 hora i 30 minuts

“Humor, imitacions, música i actualitat en un trepidant espectacle en què no podràs parar de riure. 150 veus en 90 minuts!”

Després d’una gira de 3 anys posant dempeus teatres de tot l’Estat espanyol amb la reeixida i sorprenent Yes, We Spain, Carlos Latretorna al teatre per celebrar els seus 15 anys d’ofici.

L’actor i humorista ha confeccionat un one-man show més proper i més divertit que mai, aprofitant l’ocasió per revisar tots els referents del seu treball a la ràdio, televisió, teatre, cinema i publicitat, i actualitzant el seu book de més de 500 personatges.

Per primera vegada en un teatre, 150 personatges en escena!! Humor, imitacions, música, coreografies, noves veus i records dels personatges que un dia van convertir en Carlos en el millor imitador del país.

Aquest espectacle es farà en format Sala Cabaret
Del 9 d’octubre fins al 8 de novembre la platea del Teatre-Auditori es converteix en una SALA CABARET. Aquest i altres espectacles es podran veure còmodament prenent una copa dins el teatre. Una experiència única i un autèntic luxe que no et deixarà indiferent.

Direcció, idea i guió
Carlos Latre

Guionistes
David Lillo
Aran Zulaika