CINC (estrena l’11 de desembre a les 21:30h) Teatre Versus

IMG_0157-300x199

 

 

 

 

 

CINC

DE L’11 DE DESEMBRE AL 3 DE GENER (2015-2016)

Estrena l’11 de desembre a les 21:30h.
Horari: Divendres i dissabte 19:30h i a les 21:30h. Diumenge a les 18:00h i a les 20:00h.

DEL 8 AL 24 DE GENER (2016)
Horari: Divendres, dissabte 22:00h
Diumenge a les 20:00h.

Espectacle en català.
Durada: 1:15 min.
TEATRE MUSICAL

Arranjaments i direcció musical: Marc Sambola
Adaptació i direcció: David Pintó
Coachactoral: Marc Vilavella

Amb: LAURA DAZA – MARC FLYNN –
JAN FORRELLAT – SYLVIA PAREJO – JUDITH TOBELLA

Músics: ADRI MENA (guitarres), Berenguer Aina (percussió)

Arriba CINC al Versus Teatre, una nova proposta musical per a tots els públics. Un recorregut per les grans obres que ens ha deixat el teatre musical amb el segell de David Pintó (Mares i Filles, John i Jen, Over the Moon) a la direcció escènica i amb Marc Vilavella (Ojos Verdes, Mar i Cel) com a coach actoral. Un espectacle musical al més alt nivell amb cinc intèrprets sobre l’escenari i música en directe.

Marc Sambola (Oh Happy Day Tv3, Projecte Rwanda) crea de nou uns arranjaments únics per a l’ocasió. Després d’espectacles com Ojos Verdes, Miguel de Molina in memoriam, Le llaman COPLA i el treball discogràfic Punto de Rocío, aquest cop afronta la revisió d’un material exclusivament de teatre musical i es permet totes les llicències en pro del treball actoral, així com per l’arranjament vocal per a cinc cantants. Les harmonies i la melodia podran respectar-se o no i serà un joc per a l’espectador seguir-los en el seu viatge musical reconeixent i redescobrint les grans composicions que aquest gènere ens ha regalat.

Temes de teatre musical que naveguen entre els clàssics populars, els nous clàssics que ja són referents pels amants del gènere, així com petites joies més desconegudes d’espectacles amb menys ressò internacional i comercial, però de gran qualitat musical i discursiva.

Els encarregats d’explicar-nos mil històries a través de la paraula i la música són Sylvia Parejo (Los Miserables, Operación Triunfo), Judith Tobella (Los Miserables, Fang i Setge), Laura Daza (La Festa Salvatge, Dies Normals), Jan Forrellat (Per sobre de totes les coses, Los Miserables) i Marc Flynn (Per sobre de totes les coses, Gerónimo Stilton & Fantàstics).

Disseny d’il·luminació
Dani Gener Disseny de so Dani Seoane
Producció executiva i màrqueting
Factea Produccions
Grafisme
Ander Soto
Adaptació gràfica i aplicacions
Sylvia Parejo i TGB F
otografies Aleix Costa
Premsa i comunicació
Martín Zaragüeta (TGB)
Tècnic de so
Dani Seoane

Amb la col·laboració Lazzigags Produccions
Agraïments: equip tècnic, personal de sala, equip de gestió del Versus Teatre i Estudi de gravació “la peixera”.