EL CAMP (del 15 al 30 de desembre) Teatre Versus

07_EL_CAMP-103x150

EL CAMP
DEL 15 AL 30 DE DESEMBRE

Horari: Dimarts, dimecres i dijous a les 20:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 80 min.

Una parella que decideix sortir de la ciutat i refu-giar-se al camp per retrobar-se amb la natura, la veritat. La fugida, però, serà inútil.

Traducció: Jaume Muñoz
Direcció: Xavi Àlvarez

Intèrprets: Anna Prats, Sonia Espinosa i Xavi Àlvarez

Refugiar-se al camp
El Richard, un metge d’èxit i reputació impecable, i la seva dona Corinne, han fugit de l’estrès de la ciutat per anar a viure a una casa a al camp i començar una nova vida amb els seus fills. Però una nit en Richard torna molt tard a casa i no ho fa sol, ho fa amb una noia, una desconeguda que ha trobat tirada a la carretera i a qui ha brindat el seu auixili. La noia, la Rebecca, despertarà i posarà en evidència el que la Corinne ja sospitava, que no és cap desconeguda per al seu marit.

Fins a on està disposada a arribar la Rebecca? Quin preu està disposat a pagar en Richard per la seva reputació? I la Corinne per salvar la seva família? Un thriller psicològic, un joc a tres on res és el que sembla.

Aj. Direcció i assessorament cor-poral: Neus Suñé Assessorament vocal: Nacho Melús Escenografia: Laura Clos “Closca” i La niña bonita Il·luminació: Laura Clos “Closca” Espai sonor: Joan Alcaraz Fotografia: Laia Prats Producció, comunicació i difusió: Anna Prats Ajudants de producció i explotació: Quim Durbán i Esther Castellana