CINEMA LLIURE A LA PLATJA #cinema #independent #gratuït #estiu A les nits d’estiu, gaudeix del bon cinema a la platja barcelona | badalona | el prat mataró | palamós | tossa de mar DEL 30 DE JULIOL AL 23 D’AGOST

Cinema Lliure a la Platja adaptarà la celebració de la mostra a la normativa vigent a cada localitat en les dates previstes, seguint les mesures preses per les autoritats davant la Covid-19. 

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català.  S’hi programen llargmetratges d’aquí i de fora adreçats al públic adult i familiar que han passat per alguns festivals de cinema. També es conviden directors, directores, actors i actrius per oferir una experiència cultural propera i enriquidora.

Abans de cada pel·lícula es projecta un curtmetratge del festival FILMETS. A més, Cinema Lliure a la Platja obre un any més la convocatòria Nou Talent, adreçada a les escoles de cinema de Catalunya que vulguin exhibir els curtmetratges dirigits pels seus alumnes. Els guanyadors seran exhibits abans d’un dels llargmetratges.

Cinema Lliure a la Platja aposta pel  cinema sostenible. Per aquest motiu, es promou l’ús del transport públic i la bicicleta i s’està reduint el màxim l’ús del paper en els suports de comunicació, entre altres iniciatives.

GAUDEIX DEL BON CINEMA DE LES NITS D’ESTIU AMB SEGURETAT

La mostra se seguirà celebrant a les platges habituals a gairebé totes les localitats, seguint les recomanacions d’higiene i distància social davant la Covid-19: Platja del Pont del Petroli (Badalona), Platja del Prat (El Prat), Platja del Callao (Mataró), Platja Gran de Palamós (Palamós)  i Platja Gran de Tossa de Mar ( Tossa de Mar). 

Barcelona (CEM La Mar Bella): RESERVA PRÈVIA I AFORAMENT LIMITAT

Barcelona, excepcionalment, enguany Cinema Lliure a la Platja tindrà lloc en un espai habilitat a l’aire lliure al costat del  CEM La Mar Bella, amb vistes al mar i la platja. Per tant, no se celebrarà a la platja, seguint les mesures preses per les autoritats davant la Covid-19. Hi haurà aforament limitat i reserva prèvia. Les reserves es faran mitjançant un  formulari que habilitarem aviat al web i l’entrada seguirà sent  gratuïta.

Badalona (Platja del Pont del Petroli): AFORAMENT LIMITAT SENSE RESERVA

A la Platja del Pont del Petroli de Badalona la mostra se celebrarà a la sorra, però es tancarà l’espai i hi haurà aforament limitat. Així, l’entrada serà lliure sense reserva prèvia fins a completar aforament.

Segueix-nos a les xarxes socials i a la newsletter per estar al dia de totes les novetats per poder tornar a gaudir del bon cinema de les nits d’estiu!

#Cuida’t
#Cuidem-nos