Cirque du Soleil torna a Barcelona amb “Dralion” (del 18 al 29 de desembre)

largecontentimage

Cirque du Soleil torna a Barcelona amb “Dralion”

L’espectacle, del 18 al 29 de desembre al Palau Sant Jordi, fusiona les arts acrobàtiques xineses amb el toc personal de la companyia quebequesa

Gairebé dos anys després del seu pas per Barcelona amb l’espectacle Corteo, Cirque du Soleil torna a la ciutat amb Dralion, una exhibició que fusiona els més de 3000 anys de tradició de les arts acrobàtiques xineses amb l’enfocament multidisciplinari, la manera de fer i el toc personal de la popular companyia quebequesa.

L’espectacle, que es podrà veure entre els dies 18 i 29 de desembre al Palau Sant Jordi, s’inspira doncs en la filosofia oriental i en la seva eterna recerca de l’harmonia entre els humans i la naturalesa. El títol, Dralion, barreja el nom de dos criatures, el drac i el lleó, símbols de l’est i l’oest respectivament en aquesta cultura mil·lenària.

La companyia Cirque du Soleil, que aviat complirà trenta anys sobre els escenaris (Guy Laliberté i Daniel Gauthier la van fundar l’any 1984), aposta en aquest espectacle pel color i l’equilibri amb, entre altres, números de malabars, cordes, diabolos, trampolins i salts.

Lloc:

Palau Sant Jordi

Direcció: Pg Olímpic, 5*7

Dralion és la fusió de 3000 anys de tradició de les arts acrobàtiques xineses amb l’enfoc multidisciplinari de Cirque du Soleil. S’inspira en la filosofia oriental i la seva recerca incesant de l’harmonia entre els éssera humans i la natura. El nom d’aquest espectacle (pronunciat «Dra-lee-on») es deu a les dues criatures emblemàtiques el drac, que simbolitza l’Est, i el lleó, l’Oest.

A Dralion, els quatre elements que regeixen l’ordre natural prenen forma humana. D’aquetsa manera, cada element és representat per un color: l’aire és blau, l’aigua és de color verd, el foc és vermell i la terra ocre. En el món de Dralion les cultures es barregen, l’home i la natura són un, i assoleixen l’equilibri.