«Slight Chance» de Pilvi Takala, a Fabra i Coats, fins al 19 de gener

«Slight Chance» de Pilvi Takala, a Fabra i Coats

pilvi_takala_72dpi_001

Slight Chance de l’artista Pilvi Takala és l’exposició que enceta el programa d’art contemporani de la nova temporada 2013/14 al Fabra i Coats. David Armengol i Martí Manen són els comissaris de la programació El text: principis i sortides que el Centre d’Art de Fabra i Coats exposarà fins l’estiu del 2014.

El text: principis i sortides pretén mostrar les relacions emocionals que s’estableixen entre aquell que escriu i aquell que llegeix. Està format de cinc exposicions que s’organitzen a manera de llibre, començant amb un pròleg i acabant amb un epíleg.

En el paper de pròleg, tenim Slight Chance de la finlandesa Pilvi Takala, comissariada per Theodor Ringborg al Bonniers Konsthall d’Estocolm i ampliada i adaptada per a la ocasió i el recinte de Fabra i Coats. Una mostra individual amb obres que reflecteixen una manera directa i intuïtiva d’abordar el treball artístic. Takala es converteix en el seu propi personatge. En moltes de les seves obres és ella qui es passeja davant de la càmera, qui —des de certa actitud passiva— aconsegueix desencadenar desconcert o reacciones aïrades.

Slight Chance, a Fabra i Coats, fins al 19 de gener. Després serà el torn de les quatre mostres restants, que s’aniran succeïnt fins l’agost.