Teatro

COBI CURRO NARANJITO (del 20 de desembre al 21 de gener) Sala Muntaner

COBI CURRO NARANJITO

CARTELL PER XARXES SOCIALS red

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benvinguts al Bar Cobi Curro Naranjito, -antic Casa Mary-, un bar de carretera en un punt indeterminat de la Ctra Nacional II entre Massanet de la Selva i los Monegros. Les tres filles i “mitja” de la Mary i del Francisco regenten la fonda que van heretar de la seva difunta mare, i ho han disposat tot per rebre les mascotes més cèlebres del passat, organitzant el T.I.M.O. 2017: La Trobada Internacional de Mascotes Oblidades. Una convenció on es retroben totes les mascotes esportives i corporatives per fer teràpia col·lectiva, recordar vells temps i fer un viatge al passat.
Però les tres filles i mitja només tenen un únic objectiu: Conèixer el seu pare.
L’home que un dia va ser Cobi, Curro, Naranjito.
Una espectacle que és una comèdia, un musical, un cabaret i un retorn al passat, amb l’humor més absurd que trobareu a la cartellera, de la mà de tres grans actrius còmiques: la Laia Alsina, la Maria Cirici i la Laura Pau, que canten i ballen al ritme de la música original de Gerard Sesé, interpretada en directe.
Un espectacle amarat de diversió, gamberrisme i nostàlgia a parts iguals, ple de referències, personatges, cançons, sèries, pelis,…perquè qui hagi viscut als 80 i 90 sap que van ser dècades de llums i contrastos…com la infantesa de Cobi Curro Naranjito.

Direcció:
Martí Torras
Intèrprets:
The Feliuettes (Laia Alsina Riera, Maria Cirici i Laura Pau) i el music Gerard Sesé/Ferran Vilajosana
Preus:
Dimecres i dijous 20 € , De divendres a diumenge 22 €
Data estrena:
20 de Desembre del 2017
Data final:
21 de Gener del 2018