Tender Napalm de Philip Ridley (del 15/12/2017 al 30/12/2017)Sala Beckett

tender-napalm-web
Traductora

Direcció

Pau Roca
Dates
Del 15/12/2017 al 30/12/2017
Horari

De dimecres a dissabte, 20h

Diumenge, 18h

No hi ha funcions el 20, 21, 24 i 31 de desembre

Durada
1h 15min
Espai
Sala de dalt
Preu
18€ (Personatges de la Beckett 9€)

> Comprar entrades

 

 

Potser l’inici de l’amor no és si no l’anunci d’un final? Dos personatges indeterminats recorren els camins de la memòria però també els de la imaginació explorant com els amants creen les seves pròpies històries i mitologies. Reviuran així la seva relació creant un món fantàstic i inquietant on conviuen el sexe i la violència. No s’endinsa només en l’habitació dels amants, sinó en la seva ment i en aquells racons secrets que amaguem a tothom excepte a la parella.

Poques vegades s’ha explorat en escena l’amor sexual d’una manera tan salvatgement honesta, brutal i tendra. El llenguatge és l’arma d’uns personatges abandonats en una illa deserta i sense possibilitat de ser rescatats, una illa amb micos, serps, vaixells pirates i cocos assassins que s’encarregaran de fer-nos veure els integrants de PSIRC, una companyia jove de circ contemporani que és còmplice de l’espectacle i que s’ha fet coneguda amb el muntatgeAcrometria. Un duel protagonitzat per dos amants que, com si fossin gladiadors sobre l’arena, interpreten una coreografia de gestos i moviments mentre es deixen embolcallar per l’espai sonor i per la fantasia que aporta el món del circ. Aquesta proposta forma part del Grec 2017 Festival de Barcelona.

Sinopsi

En essència és una història molt senzilla: un home i una dona encallats en un punt crucial de la seva relació. S’estimen però els ha passat una cosa terrible, han perdut una filla. Acte seguit viuen 5 anys en crisi enfrontant-se amb les seves pròpies debilitats i fortaleses, i enfrontant-se també amb les de l’altre. Els dos personatges fan una dissecció de la seva relació i ens parlen d’amor i sexe partint dels temes més foscos i brutals i a la vegada tendres. Un text salvatge, sensual i poètic que arriba a escena dialogant amb el circ i el llenguatge del moviment.

Autor: Philip Ridley
Traducció: Adriana Nadal
Direcció: Pau Roca

Interpretació: Ariadna Cabrol, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Tona Punsola i Pau Roca

Escenografia i il·luminació: Guillem Gelabert
Moviment: Mercedes Boronat
Col·laboració moviment: Guillermo Weickert
Espai sonor: Txume Viader
Construcció d’escenografia: Alambic Creativitat Tècnica
Construcció làmpades: Luminosos Viloro
Ajudantia de direcció: Jan Vilanova Claudín

Producció: Gerard Belenes, Adriana Nadal
Màrqueting: David Costa, María Antolín

Agraïments: Max Glaenzel, Sílvia Delagneau, Sebas Brosa, Alberto Barberà, Lupercales, La Perla 29, Dra. Marimer Pérez, Dra. Victoria Tallon, Dr. Ignacio Serra, Dra. Maribel Miguel, Bar Velcro, Irene Ferrer i Jordi Martí

Una coproducció de Sixto Paz i Grec 2017 Festival de Barcelona