COMUNICAT DE L’ACADÈMIA DEL CINEMA CATALÀ

untitledCOMUNICAT DE L’ACADÈMIA DEL CINEMA CATALÀ

L’Acadèmia del Cinema Català comunica que la gala dels VI Premis Gaudí del diumenge 2 de febrer se celebrarà amb tota normalitat. A causa de la vaga dels treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), enlloc d’emetre’s en directe per TV3, com estava previst, es podrà veure per la Xarxa Audiovisual Local (XAL). A Barcelona es podrà veure a través de BTV.

Agraïm la rapidesa amb què la XAL ens ha ofert aquest servei per salvar les dificultats en què la vaga de Televisió de Catalunya ha situat la gran festa anual del Cinema Català, i especialment tenint en compte el moment dificilíssim pel qual estan passant els nostres professionals independents, que han treballat amb una gran imaginació i talent per fer arribar les pel·lícules al nostre públic. Diumenge es premiarà el resultat d’aquest esforç que ja ha estat reconegut amb nombrosos premis en molts festivals internacionals.

La gala s’enregistrarà gràcies a la productora Gestmusic. Us demanem que ens ajudeu a difondre aquesta nota per salvar una situació que ha amenaçat el correcte desenvolupament d’un esforç de mesos dut a terme amb molta il·lusió per l’equip de l’Acadèmia de Cinema Català.