Concert benèfic Projecte Home (7 de gener) L’Auditori

 

La JONC interpreta un programa tocat per l’esperança en benefici de Projecte Home

foto partitures

 

 

 

 

 

 

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) oferirà el proper 7 de gener a l’Auditori de Barcelona un concert en benefici de l’ONG Projecte Home amb un programa conformat per peces de Dvórak, Strauss, Schönberg i Schubert. El concert, conduït pel mestre Manel Valdivieso i que compta amb la col·laboració de la soprano Ullrike Haller, el cor d’homes dirigit per Dani Mestre i el narrador Enric Arquimbau, serà la conclusió del 80è encontre de la JONC.

El concert del 7 de gener es farà en benefici de l’ONG Projecte Home,  centrada en les persones amb problemes d’addiccions.

El programa Hope està conformat per obres que parlen d’esperança: Dvórak va composar la Simfonia nº9 acabat d’arribar als Estats Units, en un nou món on tot podia tornar a començar. La peça de Schönberg, Supervivent de Varsòvia, posa la música al bell mig d’una situació límit com és l’experiència en un camp d’extermini nazi. El contrapunt el posen el Cant dels esperits sobre les aigües, de Schubert, sobre una obra de Goethe i el Lied op. 27 núm. 4 «Morgen» de Richard Strauss.

Projecte Home Catalunya és una ONG que des de 1995 treballa per al tractament, la prevenció i la sensibilització de les addiccions ambla voluntat de promoure l’autonomia i la dignitat de les persones, amb especial atenció a les més vulnerables per a la seva integració social i laboral. Aquest 2017 ha atès a més de 2.000 persones amb addicció a la cocaïna, l’alcohol, el cànnabis, l’heroïna o bé conductes addictives com la ludopatia.

 

www.jonc.cat