Concert de David Carabén al Teatrino del Conservatori del Liceu (3 d´octubre) entrades exhaurides

Concert de David Carabén al Teatrino del Conservatori del Liceu
El concert, que és part de la programació de la Festa del Roser, està organitzat per Amics de La Rambla

art-trucotrato_307-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El pròxim dissabte, 3 d’octubre, a les 19 h, Amics de La Rambla organitza un concert de David Carabén al Teatrino del Conservatori del Liceu (La Rambla, 65). El concert començarà a les 19 h.

Per talent, carisma i presencia, David Carabén és una de les figures claus de l’escena musical del país. Guitarra, veu i principal compositor de Mishima, l’artista barceloní ha escrit un grapat de cançons que, contextualitzades i comentades per ell mateix al llibre La forma d’un sentit (Empúries, 2015), han rebut el caire literari que indubtablement mereixen. Com a lògica extensió d’aquesta retrospectiva, David ha decidit alternar els concerts de la seva banda amb una proposta més íntima i així, acompanyat només pel piano de Marc Lloret i la trompeta de Pablo Fernández, repassar cançons que habitualment no formen part del seu repertori de directe, poemes de Joan Vinyoli musicats per l’ocasió i adaptacions al català d’alguns dels seus referents (Serge Gainsbourg, Randy Newman, Neil Hannon).

Una extraordinària oportunitat per (re) descobrir a qui millor li ha cantat, des del pop, a l’amor, la bellesa i la nit.

El Teatrino del Conservatori del Liceu – un espai màgic – és el millor marc per gaudir d’aquest gran concert.

El concert és gratuït però les entrades ja estan exhaurides.

AGENDA
DAVID CARABÉN
Dia: Dissabte, 3 d’octubre de 2015
Hora: 19 h (obertura de portes a les 18: 45 h)
Lloc: Teatrino del Conservatori del Liceu
(La Rambla, 65)