Concert de Laia Martín i Rosa Camps al MEAM (21 de desembre)

concerts

La pianista de Puigcerdà oferirà un recital al Museu Europeu d’Art Modern per primera vegada

DISSABTE, 21 DE DESEMBRE, 18H

FOLLIA!!! BARROC EN EL S.XX

LAIA MARTÍN HERNÁNDEZ (PIANO) I ROSA CAMPS (FLAUTES DE BEC)

La pianista Laia Martín i la flautista Rosa Camps oferiran un concert que porta per títol Follia!!! Barroc en el S. XX el dissabte 21 de desembre al MEAM (Museu Europeu d’Art Modern). Martín, va veure augmentada la seva notorietat pública el 2011 al ser imputada i absolta en un cas de contaminació acústica al seu domicili de Puigcerdà (Girona).

El concert, de repertori barroc, inclourà peces de Heinz, Linde, Telemann, Scarlatti, Berkeley, Bach i Corelli.

Rosa Camps, flautes de bec

Comença la seva formació amb Jordi Colomer al Conservatori de Manresa. A l’any 2007 rep una oferta de beca i comença el Grau Superior de flauta dolça al Royal College of Music amb Ashley Solomon (repertori antic) i Julien Feltrin (contemporani), on es gradua amb Honors. A l’any 2009- 2010 el New England Conservatory of Music de Boston li ofereix una beca per fer un any d’intercanvi, on estudia flauta amb John Tyson i Aldo Abreu, i clavicèmbal i música de Cambra amb John Gibbons. Ha fet Masterclasses i cursos a països diferents amb molts flautistes honorables i ha ofert concerts a auditoris de renom com el Palau de la Música, el Grosser Saal de Múnic, al Royal Albert Hall Londres, l’Olympia de París, Jordan Hall i David Friend Recital Hall Boston.

Laia Martín Hernández, piano

Comença la seva formació amb Carles Julià al Conservatori de Manresa i l’any 2009 obté el Grau Superior de piano al Conservatori Superior de música del Liceu de Barcelona amb Stanislav Pochekin amb una alta qualificació, i de música de cambra amb Albert Atenelle. Ha participat en diferents cursos d’interpretació tant a l’estat espanyol com a l’estranger, en els que ha rebut consell de mestres com Yuri Kim, Felix Gottlieb, Dmitry Alexeev, Maurizio Moretti, Yubal Gotlibovich o Arie Vardi. Ha estat guanyadora de diversos concursos i ha ofert concerts per Espanya, França, Itàlia, Alemanya i Israel. Ha estat convidada a formar part del jurat a l’última edició del prestigiós concurs infantil de piano Santa Cecilia de Segovia i és professora i pianista repertorista al Curs Internacional de la Cerdanya. Actualment estudia un màster d’interpretació al Conservatori «F.Venezze» de Rovigo (Itàlia) amb Massimiliano Mainolfi i la gran mestra i pianista Oxana Yablonskaya.

concerts

DISSABTE, 21 DE DESEMBRE, 17H30

CICLE “Dissabte de música clàssica amb berenar al Palau Gomis”

FOLLIA!!! BARROC EN EL S.XX

Repertori de Heinz, Linde, Telemann, Scarlatti, Berkeley, Bach, Corelli

– Rosa Camps, flautes de bec

– Laia Martín, piano

Preu (Museu + concert + berenar): 16€

MEAM · Museu Europeu d’Art Modern

Barra de Ferro, 5. Barcelona

Tel. (+34) 933 195 693