Música

Curtcircuit presenta un avenç de la programació de l’edició 2018, que s’inaugura el 16 de febrer amb un concert de Mayte Martín + Claudia Bardagí a la Sala Apolo.

Curtcircuit presenta un avenç de la programació de l’edició 2018, que s’inaugura el 16 de febrer amb un concert de Mayte Martín + Claudia Bardagí a la Sala Apolo.

Comença amb 11 concerts a 10 sales diferents de 6 localitats del territori català.

 
Curtcircuit tornar l’any vinent amb la sisena edició i presenta els primers noms que ompliran de música les sales de Catalunya que formen part de l’ASACC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya) durant gairebé tot l’any.

Curtcircuit és un projecte que recorre Catalunya a través de les sales de l’Associació de sales de concerts de Catalunya (ASACC), que té com a objectiu facilitar concerts a grups emergents i/o els qui necessiten l’ajut de la promoció que emmarca un cicle o festival itinerant anual, promocionar principalment l’escena local amb alguns convidats de fora. En la darrera edició un 10% dels grups o artistes convidats eren de fora de Catalunya, garantint sempre les condicions més favorables i professionals pels músics i les sales, tant per la remuneració com per la promoció oferida en cada cas, adaptada sempre al territori i tenint en compte la ciutat o poble on s’està programant.

Aquest 2017 s’ha celebrat la cinquena edició de Curtcircuit, programada entre els mesos de febrer i desembre amb més 10.000 assistents als més de 40 concerts programats, 7 dels quals han estat sold-out. Hi han actuat més de 60 grups en 25 sales del territori català situades a 11 localitats diferents on ha tingut parada el Curtcircuit. A més, un 40% de les bandes o artistes programades han estat grups totalment femenins o de lideratge femení.

Curtcircuit 2018 s’inaugura a la Sala Apolo amb un concert de flamenc amb la tornada als escenaris de la gran Mayte Martín que ens presenta el seu projecte «Al Cantar a Manuel», on posa música als poemes del poeta malagueny Manuel Alcántara. L’acompanyà la jove cantant i pianista, Claudia Bardagí, que presenta una sèrie de temes propis entre el pop i el jazz.
Dani Flaco, presentarà el seu treball «Verbenas y fiestas menores» carregat de rock, però també amb un regust a folk, unes gotes de funk i sons propers al pop. Vindrà acompanyat per un artista convidat, pendent de confirmació.

A principis de març tindrem una doble presentació de disc, Sigmund Wilder, ens porta el seu nou treball titulat “The Day David Bowie Died”, un clar homenatge a l’artista a qui considera el seu màxim referent i el creador per excel·lència. Els acompanyaran Serch, que ens porten el seu segon treball «Bastard», un disc més complet, ballable, amb sons durs més proper al rock però sense perdre l’essència electrònica de la banda.

Agoraphobia, la jove banda femenina d’indie rock presenta «Incoming noise», el seu primer llarga durada on es perfila un so molt més personal i madur, on la contundència i la distorsió són el nexe entre deu cançons directes amb un únic objectiu: fer ballar al públic. Vindran acompanyades per un artista convidat, pendent de confirmació.

Doble cita amb El Petit de Cal Eril per presentar el seu nou disc que, de fet, són tres. “” (triangular) que s’ha produït, enregistrat i plantejat com una trilogia d’EPs, cadascun amb tres cançons inèdites i enregistrades en tres contextos ben diferents. Des d’una casa de palla a la Garrotxa fins a l’estudi Figure 8 de Nova York.
Al primer concert apadrina a Jordi Lanuza, l’ànima d’Inspira, grup de culte de l’escena barcelonina. Presenta el primer disc que signa amb nom i cognom «Com a casa».
El segon és un doble concert amb Ferran Palau, que també presenta el seu nou treball «Blanc», molt influencia per Twin Peaks, el hip hop, el soul, la vapor-wave i un xic de Julio Iglesias.

Quatre dates a diferents sales de concerts de Catalunya amb una de les bandes clau del pop-rock català que presenten el seu últim treball discogràfic «Un estrany poder», estem parlant de Els Amics de les Arts. Onze anys de trajectòria musical, quatre àlbums d’estudi i tres Discos d’Or els avalen com a banda indispensable del nostre país que obren ara una nova etapa. Els acompanyarà una banda diferent a cadascun dels concerts, encara per confirmar.

Flamingo Tours presenta el seu segon disc «Lucha Libre», un àlbum amb poques concessions a la innocència que transita entre el rock’n’roll, els pantans del blues, el soul antic, la cuina tex-mez i una mica de rhythm’n’blues. Els acompanyaran The Sick Boys, banda nascuda de la seva devoció per aquests gèneres musicals i els patrons inventats per Little Richard, Jerry Lee Lewis, Louis Prima i Stray Cats entre molts d’altres. Presenten el seu nou EP «Don’t Stop the Rock’n’Roll».

MAYTE MARTÍN + CLAUDIA BARDAGÍ
**CONCERT INAUGURAL**

Divendres 16 de febrer – 21:00h – Sala Apolo (Barcelona)
Preu anticipada 20€ + despeses – Taquilla 24€

DANI FLACO + ARTISTA CONVIDAT
Dijous 22 de febrer – 21:00h – Luz de Gas (Barcelona)
Preu anticipada 12€ + despeses – Taquilla 15€

SIGMUND WILDER + SERCH
Divendres 02 de març – 20:45h – Sala Bikini (Barcelona)
Preu anticipada 8€ + despeses – Taquilla 12€

AGORAPHOBIA + ARTISTA CONVIDAT
Divendres 16 de març – 21:00h – Sidecar (Barcelona)
Preu anticipada 8€ + despeses – Taquilla 12€

EL PETIT DE CAL ERIL + JORDI LANUZA
Dissabte 17 de març – 21:30h – Cafè del Teatre (Lleida)
Preu anticipada 10€ + despeses – Taquilla 13€

EL PETIT DE CAL ERIL + FERRAN PALAU
Dijous 22 de març – 21:00h – Sala Apolo (Barcelona)
Preu anticipada 12€ + despeses – Taquilla 15€

ELS AMICS DE LES ARTS + ARTISTA CONVIDAT
Divendres 23 de març – 21:30h – El Clap (Mataró)
Preu anticipada 18€ + despeses – Taquilla 22€

FLAMINGO TOURS + THE SICK BOYS
Dissabte 14 d’abril – 20:30h – La [2] d’Apolo
Preu anticipada 12€ + despeses – Taquilla 15€

ELS AMICS DE LES ARTS + ARTISTA CONVIDAT
Dissabte 12 de maig – 21:00h – Salamandra (Hospitalet de Llobregat)
Preu anticipada 18€ + despeses – Taquilla 22€

ELS AMICS DE LES ARTS + ARTISTA CONVIDAT
Divendres 18 de maig – 22:30h – La Mirona (Salt)
Preu anticipada 18€ + despeses – Taquilla 22€

ELS AMICS DE LES ARTS + ARTISTA CONVIDAT
Dissabte 19 de maig – 22:30h – Stroika (Manresa)
Preu anticipada 18€ + despeses – Taquilla 22€

El Curtcircuit és un projecte organitzat i ideat per l’ASACC amb la col·laboració d’Estrella Damm i Fundació Sgae.

75121a06-ea8c-4e18-ba78-117586c7b352

Curtcircuit vuelve el próximo año con la sexta edición y presenta los primeros nombres que llenarán de música las salas de Cataluña que forman parte de la ASACC (Asociación de Sales de Conciertos de Cataluña) durando casi todo el año.

Curtcircuit es un proyecto que recorre Cataluña a través de las salas de la Asociación de salas de conciertos de Cataluña (ASACC), que tiene como objetivo facilitar conciertos a grupos emergentes y/o quienes necesitan la ayuda de la promoción que enmarca un ciclo o festival itinerante anual, promocionar principalmente la escena local con algunos invitados de fuera. En la última edición un 10% de los grupos o artistas invitados eran de fuera de Cataluña, garantizando siempre las condiciones más favorables y profesionales para los músicos y las salas, tanto por la remuneración como por la promoción ofrecida en cada caso, adaptada siempre al territorio y teniendo en cuenta la ciudad o pueblo donde se está programando.

Este 2017 se ha celebrado la quinta edición de Curtcircuit, programada entre los meses de febrero y diciembre con más 10.000 asistentes a los más de 40 conciertos programados, 7 de los cuales han sido sold-out. Han actuado más de 60 grupos en 25 salas del territorio catalán situadas en 11 localidades diferentes dónde ha tenido parada el Curtcircuit. Además, un 40% de las bandas o artistas programadas han sido grupos totalmente femeninos o de liderazgo femenino.

Curtcircuit 2018 se inaugura en la Sala Apolo con un concierto de flamenco con el retorno a los escenarios de la gran Mayte Martín que nos presenta su proyecto «Al Cantar a Manuel», donde pone música a los poemas del poeta malagueño Manuel Alcántara. Le acompñará la joven cantante y pianista, Claudia Bardagí, que presenta una serie de temas propios entre el pop y el jazz.
Dani Flaco, presentará su trabajo «Verbenas fiestas menores» cargado de rock, pero también con un regusto a folk, unas gotas de funk y sonidos cercanos al pop. Vendrá acompañado por un artista invitado, pendiente de confirmación.

A principios de marzo tendremos una doble presentación de disco, Sigmund Wilder, nos trae su nuevo trabajo titulado “The Day David Bowie Died”, un claro homenaje al artista a quien considera su máximo referente y el creador por excelencia. Los acompañarán Serch, que nos traen su segundo trabajo «Bastard», un disco más completo, bailable, con sonidos duros más cercano al rock pero sin perder la esencia electrónica de la banda.

Agoraphobia, la joven banda femenina de indie rock presenta «Incoming noise», su primer larga duración donde se perfila un sonido mucho más personal y maduro, donde la contundencia y la distorsión son el nexo entre diez canciones directas con un único objetivo: hacer bailar al público. Vendrán acompañadas por un artista invitado, pendiente de confirmación.

Doble cita con El Petit de Cal Eril para presentar su nuevo disco que, de hecho, son tres. “” (triangular) que se ha producido, grabado y planteado como una trilogía de EPs, cada uno con tres canciones inéditas y grabadas en tres contextos muy diferentes. Desde una casa de paja en la Garrotxa hasta el estudio Figuro 8 de Nueva York.

En el primer concierto apadrina a Jordi Lanuza, el alma de Inspira, grupo de culto de la escena barcelonesa. Presenta el primer disco que firma con nombre y apellido «Com a casa».
El segundo es un doble concierto junto a Ferran Palau, que también presenta su nuevo trabajo «Blanco», muy influenciado por Twin Peaks, el hiphop, el soul, la vapor-wave y una pizca de Julio Iglesias.

Cuatro fechas en diferentes salas de conciertos de Cataluña con una de las bandas clave del pop-rock catalán que presentan su último trabajo discográfico «Un extraño poder», estamos hablando de Els Amics de les Arts. Once años de trayectoria musical, cuatro álbumes de estudio y tres Discos de Oro los avalan como banda indispensable de nuestro país que abren ahora una nueva etapa. Los acompañará una banda diferente en cada uno de los conciertos, todavía para confirmar.

Flamingo Tours presentan su segundo disco «Lucha Libre», un álbum con pocas concesiones a la inocencia que transita entre el rock’n’roll, los pantanos del blues, el soul antiguo, la cocina tex-mex y un poco de rhythm’n’blues. Los acompañarán The Sick Boys, banda nacida de su devoción por los patrones inventados por Little Richard, Jerry Lee Lewis, Louis Delgada y Stray Cats entre muchos otros. Presentan su nuevo EP «Don’t Stop the Rock’n’ Roll».

MAYTE MARTÍN + CLAUDIA BARDAGÍ
**CONCIERTO INAUGURAL**

Viernes 16 de febrero – 21:00h – Sala Apolo (Barcelona)
Precio anticipada 20€ + gastos – Taquilla 24€

DANI FLACO + ARTISTA INVITADO
Jueves 22 de febrero – 21:00h – Luz de Gas (Barcelona)
Precio anticipada 12€ + gastos – Taquilla 15€

SIGMUND WILDER + SERCH
Viernes 02 de marzo – 20:45h – Sala Bikini (Barcelona)
Precio anticipada 8€ + gastos – Taquilla 12€

AGORAPHOBIA + ARTISTA INVITADO
Viernes 16 de marzo – 21:00h – Sidecar (Barcelona)
Precio anticipada 8€ + gastos – Taquilla 12€

EL PETIT DE CAL ERIL + JORDI LANUZA
Sábado 17 de marzo – 21:30h – Cafè del Teatre (Lleida)
Precio anticipada 10€ + gastos – Taquilla 13€

EL PETIT DE CAL ERIL + FERRAN PALAU
Jueves 22 de marzo – 21:00h – Sala Apolo (Barcelona)
Precio anticipada 12€ + gastos – Taquilla 15€

ELS AMICS DE LES ARTS + ARTISTA INVITADO
Viernes 23 de març – 21:30h – El Clap (Mataró)
Precio anticipada 18€ + gastos – Taquilla 22€

FLAMINGO TOURS + THE SICK BOYS
Sábado 14 de abril – 20:30h – La [2] d’Apolo
Precio anticipada 12€ + gastos – Taquilla 15€

ELS AMICS DE LES ARTS + ARTISTA INVITADO
Sábado 12 de mayo – 21:00h – Salamandra (Hospitalet de Llobregat)
Precio anticipada 18€ + gastos – Taquilla 22€

ELS AMICS DE LES ARTS + ARTISTA INVITADO
Viernes 18 de mayo – 22:30h – La Mirona (Salt)
Precio anticipada 18€ + gastos – Taquilla 22€

ELS AMICS DE LES ARTS + ARTISTA INVITADO
Sábado 19 de mayo – 22:30h – Stroika (Manresa)
Precio anticipada 18€ + gastos – Taquilla 22€

El Curtcircuit es un proyecto organizado e ideado por ASACC con la colaboración de Estrella Damm y Fundación Sgae.

Un abrazo,
Equipo Curtcircuit
Més informació a web Curtcircuit 2017