Música

PORTA FERRADA ANUNCIA ELS NOMS DEL CONCERT INAUGURAL I DE CLOENDA (del 13 de juliol al 18 d´agost)

 

PORTA FERRADA ANUNCIA ELS NOMS DEL  CONCERT INAUGURAL I DE CLOENDA

Jack Johnson serà l’encarregat d’inaugurar la 56 edició del festival de la porta ferrada el 13 de juliol a l’Espai Port

La cloenda del festival tindrà lloc el 18 d’agost amb una nova edició de l’Electronic Sunset, i Luciano com a DJ convidat estel·lar

El nord-americà Jack Johnson, rei indiscutible del folk assolejat, serà el protagonista del concert inaugural del 56 Festival de la Porta Ferrada Sant Feliu de Guíxols(Girona). L’artista presentarà en exclusiva a Catalunya el seu darrer teball discogràfic All The Light Above It Too, amb un repertori que no oblidarà els seus grans èxits i que arribarà ben rodat a Europa després d’una extensa gira americana. La cita serà divendres, 13 de juliol a l’Espai Port.

Aquest mateix recinte acollirà el 18 d’agost la segona edició de la festa de cloenda Electronic Sunset, de la qual ja en sabem un dels caps de cartell: Luciano, artista de màxima reputació i llarg recorregut que ha fet lluir les cabines dels clubs i festivals més prestigiosos del món. Les seves sessions basculen entre el house i el techno amb tocs de minimal, i és un autèntic luxe poder comptar amb un veritable astre de l’escena electrònica per acomiadar el festival.

Aquestes confirmacions s’afegeixen al ja anunciat concert de Pablo Alborán, que portarà la seva esperada giraPrometo a l’Espai Port el 7 d’agost i del qual s’han venut mes de 2000 entrades amb només una setmana.

Jack Johnson, Pablo Alborán i Luciano, avancen una llista de noms que s’anunciaran al març en la que promet ser una de les edicions més espectaculars del degà dels festivals d’estiu de Catalunya.

Entrades a la venda 20 de desembre a les 10h.> portaferrada.cat

****************************************************

 PlanaLVPF18CAT.121132

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PORTA FERRADA ANUNCIA LOS NOMBRES DEL CONCIERTO INAUGURAL Y DE CLAUSURA

Jack Johnson será el encargado de inaugurar la 56 edición del festival de Porta Ferrada el 13 de juliol en el Espai Port

La clausura del festival tendrá lugar el 18 de agosto con una nueva edición de la Electronic Sunset, y Luciano como DJ invitado estelar

El estadounidense Jack Johnson, rey indiscutible del folk soleado, será el protagonista del concierto inaugural del 56 Festival de la Porta Ferrada en Sant Feliu de Guíxols (Girona). El artista presentará en exclusiva en Cataluña su último teball discográfico All The Light Above It Too, con un repertorio que no olvidará sus grandes éxitos y que llegará bien rodado en Europa después de una extensa gira americana. La cita será el viernes, 13 de julio en el Espai Port.

Este mismo recinto acogerá el 18 de agosto la segunda edición de la fiesta de clausura Electronic Sunset, de la que ya sabemos uno de los cabezas de cartel: Luciano, artista de máxima reputación y largo recorrido que ha hecho lucir las cabinas de los clubes y festivales más prestigiosos del mundo. Sus sesiones basculan entre el house y el techno con toques de minimal, y es un auténtico lujo poder contar con un verdadero astro de la escena electrónica para despedir el festival.

Estas confirmaciones se añaden al ya anunciado concierto de Pablo Alborán, que llevará su esperada gira Prometoal Espai Port el 7 de agosto y del que se han vendido más de 2000 entradas con sólo una semana.

Jack Johnson, Pablo Alborán y Luciano, adelantan una lista de nombres que se anunciarán en marzo en la que promete ser una de las ediciones más espectaculares del decano de los festivales de verano de Cataluña.

Entradas a la venta 20 de dieciembre a las 10h.> portaferrada.cat