Des d’avui, els amants dels viatges disposaran a Barcelona d’un nou espai d’activitats culturals per descobrir nous destins, expressions culturals del món

 

Des d’avui, els amants dels viatges disposaran a Barcelona d’un nou espai d’activitats culturals per descobrir nous destins, expressions culturals del món i per sol·licitar informació turística. Neix B the travel brand Xperience. Bones notícies!

 

257906_e3a9-11e6-b841-0050569a455d_La_otra_ruta_-2
 
La casa dels nous viatgers a Barcelona, situada al 512 de l’Avinguda Diagonal obre les seves portes avui, 26 de gener, amb l’exposició “La otra ruta” de la fotògrafa espanyola d’origen peruà Morgana Vargas Llosa. La mostra, que es podrà visitar fins al 3 de març, és un viatge a l’interior del Perú a través de les seves comunitats en 31 instantànies.

“La otra ruta” dona el tret de sortida de #DescobreixPerú, un cicle més ampli d’activitats culturals centrades exclusivament en el país llatinoamericà, del qual formarà part. #DescobreixPerú tindrà lloc del 3 al 15 de febrer i inclourà xerrades, taules rodones, presentacions, projeccions, tallers i una programació infantil dissabtes al matí.

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

“La otra ruta”: un viatge pel Perú menys turístic
L’exposició fotogràfica “La otra ruta” es tracta del darrer treball de Morgana Vargas Llosa, premiada en diverses ocasions pels seus treballs en mitjans i ONGs. Aquesta mostra fa una aproximació a les persones del Perú que contribueixen al desenvolupament de les seves comunitats des de l’educació, la vida familiar i la conservació ambiental. Un recorregut per fer visible els llocs que no figuren als circuits habituals de turisme, però que tenen l’atractiu dels indrets que encara estan per descobrir: paisatges d’una reserva a la zona d’Alto Mayo a Moyobamba, boscos i cataractes a Chachapoyas, una comunitat a Urubamba o les pampes d’Alto Catacha a Puno.

Un programa cultural pensat per aventurers
Més enllà de l’exposició “La otra ruta”, el nou espai cultural programa altres activitats per a tots els públics destinades a donar a conèixer aquest país. Així, entre l’oferta prevista en el cicle peruà, destaca la visita de l’escriptor peruà Santiago Roncagliolo (Premi Alfaguara 2006), que oferirà una xerrada sobre la tradició literària d’aquest país andí.

B the travel brand Xperience Barcelona oferirà un ventall infinit de temàtiques i activitats per a grans i petits de reflexió i discussió, lliure participació o observació. Després de #DescobreixPerú, B the travel brand Xperience Barcelona seguirà programant mensualment cicles temàtics entorn a una destinació o activitats entorn a una expressió cultural estesa arreu del món. A aquest efecte, l’espai cultural prepara el 22 de febrer una xerrada que farà viatjar al visitant per tot el món amb la festa popular aquí coneguda com ‘Carnestoltes’.

També acollirà un curs de fotografia, projeccions del Festival Imagineindia i una trobada amb Toni de la Torre, que parlarà de la ciutat de Nova York a través de les sèries de televisió.

A partir del març, a més, la Casa dels Nous Viatgers a Barcelona organitzarà activitats sota la denominació #MadeinCatalunya, que donaran a conèixer productes o indrets de la capital catalana i la resta de Catalunya.